تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

۲۰ مدل نمای ساختمان حیاط دار

۲۰ مدل نمای ساختمان حیاط دار
 
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

خانه‌های حیاط دار دارای یک حیاط روباز هستند و که معمولاً حیاط‌ها را می‌توان در جلوی خانه، در پشت ساختمان یا حتی در ورودی گاراژ ساخت. نمای حیاط خانه یک مورد زیبا برای کسانی است که به دنبال ترکیب یکپارچه زیبایی زندگی در داخل و خارج از خانه هستند. تمامی طرح ها از جمله مدرن، طرح چوب، دوبلکس و غیره به نماسازی فضای حیاط شما کمک می‌کند منتها در نظر داشته باشید که سیمان سفید به علت فرآیند تولیدی دشوارتر نسبت به سیمان سیاه، از سیمان پرتلند معمولی قیمت بالاتری دارد، به همین جهت استفاده از آن برای سیمان سفید دیوار حیاط توصیه نمی‌شود.

از خانه‌های U شکل که حیاط را به عنوان نقطه مرکزی دسترسی به بقیه قسمت‌های پلان شما نشان می‌دهند تا طرح‌های متمرکز بر حیاط که تجربه‌ای متفاوت‌تر در فضای باز را فراهم می‌کنند، طرح‌های نمای ساختمان حیاط دار ما می‌توانند همه این ویژگی‌ها را داشته باشند. باز کردن پنجره‌ها و در‌های اطراف حیاط باعث می‌شود تهویه متقابل آسان و نسیم ملایمی در سرتاسر خانه شما ایجاد شود. با دیدن نمای بیرونی ساختمان حیاط دار متوجه خواهید شد که طرح‌های حیاط عمدتاً بر تقویت "آرامش" فضای زندگی شما تمرکز می‌کنند! عکس خانه ویلایی حیاط دار را مشاهده کنید.

نمای حیاط خانه

طراحی جذاب نمای ساختمان حیاط دار، خانه‌ای مدرن با حس خاصی از آرامش را ارائه می‌دهد و به طبیعت اجازه می‌دهد تا به بخش اصلی آرایش خانه شما بدیل شود. فضا‌های باغ محصور به عنوان خلوتگاه‌های طبیعت شخصی عمل می‌کنند که از طریق مرز‌های مبهم دیوار‌های شیشه‌ای، در‌های جمع شونده و سقف‌های آتریوم وارد فضا‌های داخلی مجاور می‌شوند. برای کاوش بیشتر در این فضا‌های باشکوه و نگاهی به روش‌های مختلف اجرای آن‌ها، مجموعه وسیعی از طرح‌های الهام بخش گرفته شده از سراسر جهان را گردآوری کرده‌ایم. از آمریکای جنوبی گرفته تا اسپانیا تا سریلانکا، از آفریقا تا ژاپن و هند، همه آن‌ها را پوشش می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: راه سریع خشک شدن سیمان

 

 

نمای اول: این نمای ساختمان دوبلکس حیاط دار بسیار شیک و ساده است. علاوه بر حیاط پشتی، این ساختمان دارای یک روف گاردن کوچک نیز می‌باشد.

نمای ساختمان حیاط دار

 

 

عکس خانه ویلایی حیاط دار

نمای دوم: یک ساختمان با دیوار‌هایی با طرح چوب، فضای حیاط شما را بسیار به طبیعت نزدیک می‌کند و حس خوبی به افراد منتقل خواهد کرد.

معرفی انواع نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای سوم: این ساختمان به دو بخش تقسیم شده است و دو سازه به وسیله یک راهرو شیشه‌ای به هم متصل شده‌اند. در حیاط پشتی فضای کافی برای بازی بچه‌ها قرار دارد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای چهارم: این ساختمان بسیار هنرمندانه طراحی شده و با توجه به مرکزیت حیاط در این ساختمان، هیچ مشرفی به آن وجود ندارد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای پنجم: سفید بهترین رنگ برای ادغام با رنگ سبز طبیعت است. نمای بیرونی ساختمان حیاط دار نشان‌دهنده سادگی در عین حال شیک بودن این ساختمان می‌باشد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای ششم: یک نمای زیبا از ساختمان دوبلکس مدرن که دارای نمای شیشه‌ای زیبایی است. این نمای ساختمان دوبلکس حیاط دار مناسب برای خانه افرادی است که طرح‌های ساده را می‌پسندند.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای هفتم: ساده، طبیعی، دلنشین! اگر به طبیعت علاقه زیادی دارید، این سبک از خانه‌ها برای شما بسیار مناسب می‌باشد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای هشتم: همان‌طور که در این نمای بیرونی ساختمان حیاط دار مشاهده می‌کنید، در فضای باز به طور مستقیم به آشپزخانه داخلی، برای دریافت نوشیدنی و تنقلات دسترسی دارید یا به سادگی می‌توانید با سرآشپز گفت‌وگو کنید.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای نهم: با ایجاد یک باغ عمودی، مانند دیوار‌های چند رنگ در این طراحی حیاط جلو، تمام فضای زمین خود را حفظ کنید. یک طراحی در هم تنیده جالب در سطح زمین با تخته‌های سنگ فرش نامنظم و چمن ایجاد می‌شود. یک آتش‌دان، محل نشستن را در زمان‌های سردتر روز یا فصل زمستان، گرم و راحت نگه می‌دارد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای دهم: دوقلوسازی حیاط ساختمان! اگر می‌توانید دو حیاط داشته باشید، چرا به یک حیاط بسنده کنید؟ تشخیص مرز‌ها در این خانه مدرن شگفت‌انگیز دشوار است و این بهترین نکته است. حیاط‌ها در هر طرف یک پیاده‌رو طبیعی را به مرکز این فضای زندگی می‌آورند.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای یازدهم: تعجب خواهید کرد اگر بدانید که این در واقع یک ساختمان مراقبت از بیماران سرطان در اسکاتلند است. آن را در سال 2012 به دلیل طراحی جسورانه و دلپذیرش که برای صنعت مراقبت‌های بهداشتی غیرمعمول است، به عنوان بهترین ساختمان در این کشور معرفی کرد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای دوازدهم: این ساختمان را با فانوس روشن کنید! این خانه با سبک ژاپنی دارای فانوس‌هایی است که در اطراف پاسیو حیاط خود پراکنده شده‌اند تا در هوای گرگ و میش درخششی جادویی ایجاد کنند.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای سیزدهم: یک قاب با گیاهان درست کنید. یک پاسیو که کمتر نیاز به تعمیر و نگهداری دارد. می‌توان خانه را با مرز‌های متراکم سبز قاب کرد.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای چهاردهم: یک شومینه معاصر در فضای باز مطمئناً عامل شگفت‌انگیزی است. این اجاق تقریباً تمام طول حیاط را بین دو بستر گیاهی سنگریزه‌ای گسترش می‌دهد. گیاهی که در گوشه سمت چپ قرار دارد، نخل فن اروپایی است.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای پانزدهم: یک عاشقانه خاص در یک حیاط اسپانیایی. می‌توانید شب‌ها دور ستون‌های طاق‌های رمانتیک، فلامنکو برقصید. اما سعی کنید در آب‌نمای آب نیفتید.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای شانزدهم: حیاط‌ها نباید مسطح باشند. چند تپه کوچک، لمس طبیعت وحشی را به ارمغان می‌آورد. این نمای ساختمان ویلایی حیاط دار بسیار زیبا و خاص است.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای هفدهم: یک منطقه سایه‌دار روی میز و صندلی‌های ناهار خوری ایجاد کنید تا تجربه غذاخوری خنک‌تر و راحت‌تری در فضای باز در اوج تابستان داشته باشید، یا برای ایجاد پناهگاه در برابر بارش باران غیرمنتظره از آن استفاده کنید.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای هجدهم: این خانه در یک حیاط غرق شده و کاشت از سطوح بالای باغ به پایین جریان دارد. این خلوتگاه زیبا، از طراحی‌های جذاب بالی است.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای نوزدهم: گاهی اوقات، یک مسیر و یک استخر تمام چیزی است که شما نیاز دارید. نگاه کردن به یک حوض آب ساکن می‌تواند به آرامش ذهن، تغذیه روح و خنک کردن بدن کمک کند. پایه یک استخر کم عمق را می‌توان با سنگ و سنگریزه پوشانده تا آن را با ظاهری طبیعی غنی کرد. با گذاشتن شکاف‌های کوچک بین سنگ‌های پله بزرگ و پنهان کردن یراق‌ها، یک اثر مسیر متحرک بر روی آب ایجاد کنید.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

 

 

نمای بیستم: نمای ساختمان ویلایی حیاط دار که در سه طبقه ساخته شده است. با داشتن استخری در جلوی ویلا، ساختمانی زیبا را به‌وجود آورده است.

معرفی نمای ساختمان حیاط دار

پیشنهاد می کنیم مقاله نمای جذاب ساختمان را مطالعه کنید.

جمع‌بندی

برای طراحی نمای حیاط خانه، بعد از دیدن عکس خانه ویلایی حیاط دار ابتدا باید به نکات زیر توجه کنید:

  1. مساحت حیاط: برای طراحی نمای حیاط خانه، ابتدا باید مساحت حیاط را بشناسید و با توجه به آن، انتخاب مواد ساختمانی و گیاهان مناسب را در نظر بگیرید.
  2. استفاده از گیاهان: استفاده از گیاهان مناسب و قرار دادن آن‌ها در جای مناسب، از جمله مواردی است که باید در نظر گرفته شود. انتخاب گیاهانی با رنگ‌ها و ارتفاعات مختلف، به نمای حیاط شما زیبایی و جذابیت خواهد بخشید.
  3. پوشش زمین: پوشش زمین حیاط نیز باید با توجه به محیط و نیازهای شما انتخاب شود. انتخاب پوشش زمین مناسب، به نمای حیاط شما زیبایی و طراوت می‌بخشد.
  4. انتخاب مواد ساختمانی: برای طراحی نمای حیاط خانه و نمای ساختمان ویلایی، می‌توانید از مواد ساختمانی مختلفی مانند چوب، سنگ، آجر و ... استفاده کنید. انتخاب مواد ساختمانی مناسب، به نمای حیاط شما زیبایی و رونق خواهد داد.
  5. نورپردازی: نورپردازی نیز از جمله مواردی است که می‌تواند به نمای حیاط شما جذابیت و زیبایی ببخشد. استفاده از لامپ‌های مناسب و قرار دادن آن‌ها در جای مناسب، به حیاط شما شکوه و زیبایی خواهد بخشید.

در طراحی نمای حیاط خانه، باید به همه این موارد توجه کرد و با ترکیب آن‌ها، به یک نمای زیبا و جذاب دست پیدا کرد.

برای خرید آنلاین مصالح ساختمانی یا خرید سیمان سفید با دفتر ساختمان تماس بگیرید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display