تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای

مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای

انتخاب شوفاژ مناسب از میان انواع مختلف، یکی از مسائل پیش روی افرادی است که علاوه بر میزان گرما به جلوه بصری و اندازه رادیاتورها توجه می‌کنند. ازاین‌رو مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای راهکاری عالی برای بررسی این محصولات گرمایشی است. رادیاتور پنلی اگرچه گرمای زیادی به محیط منتقل می‌‌کند اما وزن نسبتا بالایی دارد. در حالی که رادیاتورهای پره‌ای، سبک و کم حجم‌تر هستند. ویژگی‌های این محصولات به اینجا ختم نمی‌شود. پس با ما همراه باشید.

معرفی رادیاتور پنلی

معرفی رادیاتور پنلی

پیش از مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای بهتر است با رادیاتور پنلی آشنا شویم. رادیاتور پنلی یا پانلی (Panel Radiator) یکی از انواع رادیاتورهای جدید فلزی است که گرمای قابل توجهی به محیط منتقل می‌کند. این رادیاتورها که نسبت به مدل‌های قدیمی سبک‌تر هستند، ظاهری زیبا و شکیل هم دارند. رادیاتورهای مذکور اغلب از جنس فولاد هستند و به صورت پانلی تخت و یکدست طراحی می‌شوند. این محصول همچون سایر رادیاتورها به لوله کشی آب گرم متصل شده و از طریق جریان همرفتی انرژی گرمایشی را به محیط منتقل می‌کنند. در این مورد لازم به ذکر است طول این محصول با میزان گرمای پخش شده بیشتر رابطه مستقیم دارد.

معرفی رادیاتور پره ای

معرفی رادیاتور پره ای

رادیاتور پره ای همانطور که از نامش پیداست نوعی رادیاتور با ساختار پره ای و متفاوت است. رادیاتور‌های پره ای نیز با دریافت گرمای آب داغ در گردش، گرما را به محیط منتقل می‌کنند‌. این محصول که معمولا از جنس آلومینیوم است، وزن سبک و ظاهری زیبا دارد. از این ‌رو انتخاب مناسبی برای خانه‌های امروزی به شمار می‌رود. رادیاتور پره ای به دلیل طراحی خاصی که دارد با محیط سطح ارتباطی بیشتری داشته و گرمای زیادی به محیط منتقل می‌کند. این محصول نیز به صورت متری و در سایزهای مختلف طراحی و تولید می‌شود.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای

مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای

استفاده روز افزون از پکیج و رادیاتورها به عنوان تجهیزات گرمایشی، اهمیت مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای را نشان می‌دهد. در واقع انتخاب سیستم گرمایشی مناسب و رادیاتورهای متناسب با نیاز امری هوشمندانه است که نباید از آن غافل شد‌. نظر به اینکه رقابت بین رادیاتور پنلی و پره ای بیش از انواع دیگر است، تفاوت‌ها و شباهت‌های این دو محصول از ابعاد مختلف با یکدیگر مقایسه هستند.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای از نظر میزان گرمایش

با توجه به اینکه رادیاتورهای پره‌ای و پنلی از تجهیزات گرمایشی هستند، میزان گرمایش آن‌ها مهم‌ترین فاکتور انتخاب آنها است. میزان گرامیش رادیاتورها بر اساس واحدی به نام بازده حرارتی محاسبه می‌شود. بازده حرارتی رادیاتورهای پنلی و پره ای بر اساس آنچه که در برچسب مشخصات آن‌ها وجود دارد، تقریبا با هم یکسان است. البته که جنس فولادی رادیاتورهای پنلی در داغ ماندن سطح آن‌ها موثر است و برای برخی افراد خوشایند است.

زیبایی و جلوه

زیبایی و جلوه

جلوه و زیبایی ظاهری رادیاتورها امری سلیقه‌ای است از این رو مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای از نظر زیبایی به نظر شخص و دکوراسیون منزل بستگی دارد. البته که این دو از نظر طراحی ظاهری تفاوت‌هایی با هم دارند. بدین صورت که رادیاتورهای پره ای از کنار هم قرار گرفتن پره‌های مجزا تشکیل شده و رادیاتور پانلی یکدست‌تر است. از سوی دیگر رادیاتورهای پره ای با استفاده از متریال مختلف در رنگ‌های مختلف نیز قابل تهیه هستند.

دوام و نیاز به تعمیر

در راستای بررسی رادیاتورهای پنلی و پره ای نوبت به میزان ماندگاری و نیاز به تعمیر آن‌ها می‌رسد. اگرچه کیفیت و ماندگاری این محصولات در وهله اول به برند تولید کننده بستگی دارد اما جنس آن‌ها نیز در دوامشان موثر است. به طوری که رادیاتورهای پنلی به دلیل جنس فولادی‌ نسبتا به رادیاتورهای پره ای آلومینیومی مقاوم‌تر هستند. هرچند که کمتر پیش می‌آید رادیاتورها نیاز به تعمیر داشته باشند، اما این مولفه نیز هنگام انتخاب امری شایان توجه است. پره‌های رادیاتورهای پره ای به دلیل ساختار چند قسمتی به راحتی قابل تعویض هستند. در صورتی که رادیاتورهای در صورت سوراخ شدن یا خرابی باید کلا تعویض شوند.

مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای از نظر قیمت

با توجه به اینکه تهیه رادیاتور مقرون به صرفه مسئله‌ای مهم است، مقایسه رادیاتور پنلی با پره ای از نظر قیمت خالی از لطف نیست. قیمت این محصولات به متریال به کار رفته در ساختار آن‌ها بستگی دارد. پیرو همین امر، رادیاتورهای پانلی که از جنس فولاد هستند ارزان‌تر از رادیاتورهای پره‌ ای هستند. البته که تاثیر برند تولید کننده در قیمت نهایی رادیاتورها را نمی‌توان نادیده گرفت.

مزایا و معایب رادیاتور پنلی

مزایا و معایب رادیاتور پنلی

مزایا و معایب رادیاتور پنلی پرطرفدار که میزان گرمایش مطلوبی دارد شامل موارد زیر هستند.

مزایا:

  1.      ظاهر مدرن و شیک
  2.      طراحی ساده و کاربردی
  3.      تنوع در ساز از نظر ضخامت و طول
  4.      نصب آسان و راحت
  5.      دوام و ماندگاری بالا بیش از ۱۰ سال

معایب:

  1.      عدم تغییر سایز
  2.      مقاومت پایین در برابر خوردگی و زنگ زدگی بدنه
  3.      وزن نسبتا سنگین

مزایا و معایب رادیاتور پره ای

مزایا و معایب رادیاتور پره ای

 

اطلاع از مزایا و معایب رادیاتورهای پره‌ای انتخاب را برای کاربران آسان می‌کند. این نوع رادیاتور از جنس آلومینیوم بوده و اغلب ویژگی‌های آن تحت تاثیر این مورد هستند.

مزایا:

  •         قابلیت تعویض پره‌ها به صورت تکی در صورت لزوم
  •         انتقال سریع گرما
  •         وزن سبک و حمل آسان
  •         تنوع در رنگ و سایز
  •         ماندگاری مطلوب

معایب:

  •         امکان آسیب دیدن بالا
  •         نصب زمان‌بر
  •         نیاز به هواگیری مرتب
  •         مصرف انرژی بالا

سخن پایانی

با توجه به رونق بازار رادیاتورهای گوناگون، در این مطلب به مقایسه رادیاتورهای پنلی و پره ای پرداختیم. در واقع ساختمان دات آی آر به عنوان مرجع تخصصی صنعت ساختمان اطلاع رسانی در مورد مزایا و معایب رادیاتور پره ای و مزایا و معایب رادیاتور پنلی را وظیفه خود می‌داند. این مجموعه همچنین خدمات شایان توجهی در زمینه خرید رادیاتور و ارسال مصالح ساختمانی را به کاربران ارائه می‌دهد.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display