تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

آموزش نصب شوفاژ

آموزش نصب شوفاژ

امروزه در تمامی خانه هایی که سال ساخت جدید دارند می توانید شوفاژ و رادیاتور را مشاهده کنید، اما خانه های قدیمی تر نیاز دارند آموزش نصب شوفاژ را بلد باشند تا خانه خود را به آن مجهز کنند؛ البته می توانند از افراد ماهر در این زمینه نیز کمک دریافت کنند تا کارشان بی عیب و نقص تر و صحیح تر صورت گیرد؛ اگر قصد دارید نحوه نصب شوفاژ را برای خانه و یا اداره خود یاد بگیرید در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.

قبل از نصب شوفاژ چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

قبل از نصب شوفاژ چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

برای اینکه بعد از نصب مشکلی برای شما به وجود نیاید، بهتر است نکاتی را از ابتدای شروع به نصب شوفاژ رعایت کنید، این موارد را در ادامه برای شما شرح خواهیم داد:

  1.       شوفاژ یا حوله خشک کن را نزدیک درب یا پنجره نصب کنید.
  2.       دیوار پشت رادیاتور حتما عایق سازی شود.
  3.       از کامل بودن محتویات درون بسته بندی و مورد نیاز نصب اطمینان پیدا کنید.
  4.       فاصله پیشنهادی رفت و برگشت دیوار 150 میلی متر است.
  5.       حداقل فاصله پیشنهادی حوله خشک کن از اطراف 100 میلی متر است.
  6.       مواظب باشید در هنگام کارهای اولیه نصب هیچ فشار اضافه ای بر روی  شیرآلاتی که در دیوار قرار گرفته اند وارد نشود.
  7.       بهتر است برای کاهش هزینه گاز و افزایش طول عمر پکیج از شیرهای ترموستات استفاده کنید.

لوازم مورد نیاز برای نصب شوفاژ

انواع شیرآلات در نصب رادیاتور

نصب شوفاژ یا رادیاتور بر روی  دیوار نیازمند تعدادی قطعات و وسایل است که باید قبل از اقدام به نصب آنها را آماده کنید، در زیر این وسایل را برای شما نام خواهیم برد:

o       4 عدد سپر براکت( برای برخی از مدل ها)

o       2 عدد براکت دیواری که وزن محصول را کنترل کنند

o       1 عدد هواگیر

o       1 عدد شیر یکپارچه

o       1 عدد کلید هواگیری

o       1 عدد دو شاخه کروم خالی

انواع شیرآلات در نصب رادیاتور

برای نصب هرکدام از انواع شوفاژ و رادیاتور بسته به نوع قرار گیری و ابعاد آن به نوعی شیر خاص نیاز دارید، برای اینکه بهتر بتوانید نوع مناسب شیرآلات رادیاتور را خریداری کنید در زیر انواع آن را به شما معرفی خواهیم کرد:

شیر زاویه دار:

هنگامی که لوله ورودی آب به رادیاتور از دیوار پشتی باشد از شیر زاویه دار استفاده  می شود.

شیر زاوبه دار راست:

هنگامی که لوله ورودی آب به رادیاتور از زمین به سمت راست بالا آمده باشد از این نوع استفاده می شود.

شیر زاویه دار چپ:

هنگامی که لوله ورودی آب به رادیاتور از زمین به سمت چپ بالا آمده باشد از این نوع شیرآلات استفاده می کنیم.

شیر زاویه دار معکوس:

برای تمامی مدل های بالا می توانید از این نوع شیر استفاده کنید، اما تنها تفاوت این مدل شیر این است که ترموستات به صورت افقی و در امتداد رادیاتور قرار می گیرد.

شیر مستقیم:

از این مدل شیرآلات زمانی استفاده می شود که لوله ورودی آب به رادیاتور از دیوار جانبی مستقیما به رادیاتور وارد شود.

آموزش نصب شوفاژ

آموزش نصب شوفاژ

نحوه نصب شوفاژ دارای 5 مرحله اصلی است که باید به ترتیب و کاملا دقیق انجام شود تا از آسیب دیدن دستگاه و یا شیرآلات آن جلوگیری کند و همچنین عملکرد شوفاژ شما با مشکل مواجه نشود، این 6 مرحله را به ترتیب در زیر برای شما شرح خواهیم داد.

  1.       تعیین محل نصب رادیاتور
  2.       نصب پایه رادیاتور
  3.       سایر اتصالات و متعلقات
  4.       هواگیری در نحوه نصب شوفاژ

مرحله اول : تعیین محل نصب رادیاتور

ابتدا لازم است مکان مورد نظر را شناسایی کنید و از کامل بودن و نصب درست کابل های برق و شیرآلات قسمت مورد نظر اطمینان پیدا کنید، توجه داشته باشید که برای نصب رادیاتور باید حداقل 4 سانت از کف زمین فاصله ایجاد کنید تا هوای گرم به خوبی جابجا شود.

مرحله دوم: نصب پایه رادیاتور

پس از نصب براکت روی دیوار، رادیاتور را به صورت مستقیم روی کفی براکت قرار می دهیم، رادیاتور را در کانال پابه قرار دهید؛ عایق های پلاستیکی آن را ببندید و فنر گیره ها را چفت کنید به صورتی که گوشه ها بین فضاهای مشبک قرار بگیرد؛ این کار باعث می شود رشته رفت و برگشت کاملا ثابت در جای خود باقی بماند و تکان نخورد.

مرحله سوم: سایر اتصالات و متعلقات

سایر اتصالات و متعلقات

توجه داشته باشید که تمامی اتصالات رادیاتور BSP یا موازی است که شامل مس، آهن، لوله آهنی است؛ برای نصب رادیاتور یا شوفاژ باید یک کنج یا مسیر مستقیم را انتخاب کنید، همچنین در هنگام نصب از اندازه درست لوله اطمینان حاصل فرمایید تا نقطه مناسبی برای  نصب انتخاب کنید؛ برای اینکه از تاسیسات و لوله ها در برابر نور خورشید محافظت شود بهتر است از نوع لوله های  PERT و PEX استفاده کنید.

مرحله چهارم: هواگیری در نحوه نصب شوفاژ

یکی از نکات مهم بعد از نصب شوفاژ بر روی دیوار هواگیری آنهاست، زمانی که یک شوفاژ به هوای گرم متصل است نیاز است هوا از آن برداشته شود، به همین دلیل هر رادیاتور با یک سوکت خروجی هوا عرضه می شود، در این صورت اگر رادیاتور شما به سییستم هوای چند منظوره متصل باشد کارتان راحت تر خواهد بود.

مرحله پنجم: بررسی نشتی پس از نصب

دقت داشته باشید که بعد از نصب شوفاژ باید کنترل کنید که هیچ نشتی در آن نباشد زیرا؛ ممکن است این نشتی به مرور زمان باعث خوردگی و زنگ زدگی شود، حتی اگر این مشکل بسیار کوچک باشد می تواند باعث آسیب دیدن پوشش رنگی شود.

سخن پایان

در این نوشته به آموزش نصب شوفاژ در خانه پرداختیم، با به کار گیری این روش خودتان نیز می توانید به راحتی شوفاژ ها و رادیاتور های هر محلی را نصب کنید اما توجه داشته باشید که کمک گرفتن از یک متخصص و نصاب شوفاژ کار شما را راحت تر کرده و از اتفاقاتی که ممکن اس در هنگام یا بعد از نصب پیش آید جلوگیری میکند. می توانید برای خرید شوفاژ و رادیاتور در هر مدل و با هر ویژگی به سایت ساختمان دات آی آر که مرجع تخصصی صنعت ساختمان است مراجعه کنید، و بعد از بررسی کامل محصولات و مقایسه آنها بهترین گزنیه را خریداری کنید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display