تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

سیمان کاری دیوار با دست چگونه انجام می‌شود؟ + ویدئوی آموزشی

سیمان کاری دیوار با دست چگونه انجام می‌شود؟ + ویدئوی آموزشی
 
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

آخرین مرحله بعد از ساخت و ساز سیمان کاری دیوار است. سیمان کاری دیوار معمولاً با روش‌های مختلفی انجام می‌شود، یکی از این روش‌ها سیمانکاری دیوار با دست است که در ادامه این روش را به شما توضیح می‌دهیم.

مراحل سیمان کاری دیوار با دست

  • صاف کردن سطح زیرکار

  • کروم‌بندی یا کروم‌کشی

  • تهیه ملات سیمانی

  • آسترکشی

  • لیسه کشی

در ادامه با ما همراه باشید تا هرکدام از این مراحل را به شما توضیح دهیم.

آموزش سیمانکاری دیوار با کمچه

.در این ویدئوی اموزشی به‌طور کامل، با صفر تا صد سیمانکاری دیوار با کمچه آشنا می‌شوید. ماسه برای سیمانکاری دیوار نیز به ملات اضافه شده است و باعث قوام بخشی ملات می‌گردد

صاف کردن سطح زیرکار

بعد از اینکه وسایل و ابزار‌های مورد نیاز را آماده کردیم، نوبت به تمیز‌کاری سطح زیر کار می‌رسد. برای اینکه یک سیمان کاری خوب و تمیز انجام دهیم همراه با سرعت بالا، باید سطح زیرین کار تمیز و آماده باشد زیرا سیمان کاری دیوار با دست سخت‌تر از سیمان کاری با دستگاه است. در این مرحله باید سطح دیوار صاف و یک‌دست شود. اگر بر سطح دیوار ملات بر جا مانده باید پاکسازی و یک‌دست شود.

سیمان کاری با دست روی دیوار

کروم‌بندی یا کروم کشی

یک بخش از مراحل اولیه سیمان کاری، کروم‌بندی یا کروم‌کشی می‌باشد. ابزار مورد نیاز برای این مرحله شاغول و ریسمان است. کروم‌بندی روشی است که ضخامت سیمان را روی دیوار یک‌دست می‌کند و از تو رفتگی و برآمدگی سیمان سیاه جلوگیری می‌کند. ماها کازمتیک برای کروم‌بندی با استفاده از ریسمان و طناب، اول طناب را بر روی لبه دیوار آویزان می‌کنند و سپس فاصله بین نخ و دیوار را با ملات سیمان سیاه پر می‌کنند و با کمک کمچه آن را صاف می‌کنند. دوباره با فاصله دو متر این کار را انجام می‌دهند. به این مرحله از سیمان کاری با دست کروم‌کشی می‌گویند.

روشی دیگر برای کروم‌کشی، استفاده از میله‌های آلومینیومی است. در این روش ابتدا روی دیوار ملات‌گذاری می‌کنند و سپس میله‌های آلومینیومی را روی ملات‌ها می‌گذارند، سپس با یک تراز بلند از تراز بودن میله نسبت به افق اطمینان کسب می‌کنند. سپس در فاصله دو متری یک میله آلومینیومی دیگر کار می‌گذارند و فاصله بین دو میله را با ملات سیمانی پر می‌کنند.

تهیه ملات سیمانی

در مرحله سوم از سیمان کاری دیوار و بعد از کروم‌کشی و خشک شدن سیمان‌ها، نوبت به تهیه ملات سیمان سیاه می‌رسد. برای این کار نیاز به ملات سیمانی مناسب خواهیم داشت.چند روز بعد از خرید سیمان برای آماده‌کردن ملات سیمانی، دو راه وجود دارد، هم با استفاده از دست می‌توان انجام داد و هم دستگاهی به نام بتونیر. برای استفاده از هر روش گفته شده باید از مقدار مشخصی مواد استفاده کرد. در اینجا سه پیمانه ماسه نرم، یک پیمانه ماسه و آب (3 فرغون ماسه + یک بسته سیمان + آب به مقدار کافی) نیاز است.

بیشتر بخوانید : راه سریع خشک شدن سیمان

آسترکشی

در واقع آسترکشی به پر کردن فواصل کروم کشی می‌گویند. آسترکشی مرحله‌ای است که برعکس کروم‌کشی، با چند بار انجام دادن آن، می‌توان آن را یاد گرفت. برای آسترکشی ملات سیمانی را درون یک استانبولی ریخته و آن را پایین دیواری که فرایند آسترکشی روی آن انجام می‌شود، قرارمی‌دهیم.

با کمک کمچه یا ملاقه از ملات برداشته و روی دیوار بین کروم‌ها پرتاب می‌شود. پرتاب ملات باید سرعت و ضرب بالایی داشته باشد تا به راحتی به دیوار بچسبد. بعد از اینکه ملات فاصله بین دو کروم را پر کرد با کمک شمشه آلومینیومی سیمان را صاف می‌کنند.

نکته: قبل از شمشه کشی از تمیز بودن آن اطمینان حاصل کنید.

توضیحات داده شده به سیمان کاری روی دیوار اشاره دارد، ژل ضدجوش دیفرین گاهی شرایطی به وجود می‌آید که سیمان کاری دیوار، روی آجر یا دیوار آجری انجام نمی‌شود، سیمان کاری روی رابیتس جزء این موارد است. نیاز است برای انجام این کار پیش از آغاز، اقداماتی برای آماده‌کردن سطح برای سیمان کاری انجام شود.

اطلاع از قیمت سیمان : قیمت سیمان

لیسه کشی

از جمله مراحلی که از سیمان سیاه برای ایجاد نما و یا یک سطح صاف استفاده می‌شود لیسه‌کشی است، و بر روی آن از طرح دیگری استفاده نمی‌شود. لیسه‌کشی برای نمای سیمانی مخصوصا سیمان رنگی استفاده می‌شود. برای انجام لیسه‌کشی ابتدا باید ملات لیسه‌کشی را آماده کرد. ملات لیسه‌کشی (5 کیسه پودر سنگ +1 کیسه سیمان +آب) که بعد از مخلوط شدن آماده است.

بعد از آماده شدن ملات، آن را با استفاده از کمچه به سمت دیوار پرتاب می‌کنند، و با استفاده از اسفنج روی ملات می‌کشیم تا یکدست شود. برای از بین بردن برآمدگی‌ها، اسفنج خیس را روی برآمدگی‌ها می‌کشیم تا صاف و یکدست شود. از این روش معمولاً برای اجرای نمای سیمانی سفید و رنگی استفاده می‌شود و اکثرا نتیجه مطلوبی هم داشته است.

انواع سیمان کاری دیوار و اجرای نمای سیمانی

اگر بخواهیم به طور کلی صحبت کنیم، سیمان کاری برای نما انواع مختلفی دارد که با ملات‌های مختلف و روش‌های سیمان کاری مختلف انجام می‌شود. از بین انواع سیمان کاری نما می‌توان به سیمان کاری نمای شسته، سیمان کاری نمای تگری، نمای سیمان کاری تخته ماله، نمای سیمان کاری تیشه‌ای یا چکشی اشاره کرد که طرفداران بسیار زیادی دارند.

سیمان کاری دیوار

سیمان کار باید چه مهارت‌های داشته باشد؟

سیمان کار حرفه‌ای باید حداقل مهارت کروم کشی، آسترکشی، لیسه کشی و تمام مهارت‌های اولیه سیمان کاری را داشته باشد. همچنین از عهده تشخیص اشکال هندسی، خواندن نقشه‌های ساختمانی، برانداز و انبار کردن مصالح ساختمانی، سیمان کاری کف، سیمان کاری در ارتفاع و نگه‌داری از سیمان برآید.

حرف آخر

از جمله روش‌های اندود سیمان دیوار‌های داخلی و خارجی خانه‌ها و ساختمان‌ها سیمانکاری دیوار با دست است. در بازسازی‌ها و اجرای سیمان روی دیوار‌هایی با ابعاد کم معمولاً از روش دستی به جای دستگاه استفاده می‌شود. امیدواریم که اطلاعات خوبی در مورد سیمان کاری دیوار به شما عزیزان داده باشیم.

برای خرید یا قیمت روز سیمان میتوانید با شماره ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳ با سایت تخصصی مصالح ساختمانی ساختمان تماس بگیرید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
نظرات
04/08/1401 07:04 ب.ظ
تشکر . تشکر . تشکر . تشکر
فیلترها
Sort
display