تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

معرفی انواع پرایمر رنگ ساختمانی

معرفی انواع پرایمر رنگ ساختمانی

اگر به تازگی قصد رنگ آمیزی دیوار منزل یا دفتر کار خود را دارید بهتر است این نوشته که درباره معرفی انواع پرایمر رنگ ساختمانی است را مطالعه کنید زیرا؛ آشنایی کامل با آستر رنگ به شما کمک می کند رنگ آمیزی شما با کیفیت و تمیزی بیشتری انجام شود. در ادامه متن کاربرد ها و مزایای انواع پرایمر یا آستر رنگ ساختمانی را به طور کامل برای شما شرح خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

پرایمر ساختمانی چیست؟

پرایمر ساختمانی چیست؟

پرایمر ساختمانی یک نوع پوشش زمینه ای است که قبل از رنگ آمیزی سطوح مختلف مورد استفاده قرار می گیرد، این محصول باعث یکدست شدن سطح، بیشتر شدن میزان چسبندگی آن ، جلوگپری از رطوبت و زنگ زدگی و نیز محافطت از دیوار قبل از رنگ آمیزی می شود؛ آستر رنگ را می توان در تمامی سطوح استفاده کرد، برخی از این سطوح شامل موارد زیر می شوند:

  •          بتنی
  •          اسکلت فلزی
  •          تیرهای چوبی
  •          لوله های فلزی آب آشامیدنی و فاضلاب
  •          تانک های ذخیره آب
  •          لوله های گاز و نفت

معرفی انواع پرایمر ساختمانی

معرفی انواع پرایمر ساختمانی

برای اینکه بدانید برای هر سطحی نیاز است از چه نوع پرایمری استفاده کنید، لازم است انواع مختلف پرایمر یا آستر رنگ ساختمانی را بشناسید، از این رو در ادامه پرکاربردترین نوع پرایمر های ساختمانی را برای شما شرح داده و بررسی می کنیم.

  1.       پرایمر رنگ روغنی
  2.       پرایمر شلاک
  3.       پرایمر اکریلیک
  4.       پریمر پلی یورتان
  5.       پرایمر سیمانی
  6.       پرایمر بتنی

پرایمر ساختمانی رنگ روغنی

پرایمر رنگ روغنی بیشتر برای نقاشی درب ها، نرده ها و پنجره های فلزی کاربرد دارد، همچنین برای سطوح فولادی نیز بسیار خوب عمل می کند؛ پرایمر روغنی باعث می شود در هنگام رنگ آمیزی لکه ای بر روی سطوح باقی نماند و رنگ آمیزی یکدست و زیبایی داشته باشید؛ البته از معایب این نوع آستر می توان به این اشاره کرد که برای خشک شدن به زمان طولانی نیاز دارند.

 پرایمر ساختمانی شلاک

پرایمر ساختمانی شلاک

پرایمر های شلاک مانند پرایمر های روغنی کاربرد ندارند و از الکل دناتوره تشکیل شده اند؛ این آستر رنگ برای جلوگیری از پخش بوی نامطبوع رنگ مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند فضاهای خالی دیوار که بسیار آسیب دیده اند را به خوبی پر کرده و بهبود ببخشید تا رنگ بهتر روی آن سطح قرار گیرد؛ لازم به ذکر است که پرایمر شلاک بسیار سریع تر از نوع روغنی خشک شده و بوی کمتری دارد.

آستر رنگ اکریلیک

این پرایمر بر پایه آب است و می تواند با قدرت زیاد در سطوح مختلف ساختمانی نفوذ کند، با استفاده از پرایمر اکریلیک در میزان مصرف رنگ صرفه جویی خواهید کرد، این نوع آستر بدون بو است و در کمترین زمان ممکن خشک می شود، همچنین قیمت مقرون به صرفه ای نیز دارد.

آستر رنگ پلی یورتان

این آستر رنگ بر پایه مواد شیمیایی است و نفوذ پذیری بسیار بالایی بر روی سطوح برای جلوگیری از نفوذ رنگ دارد؛ از نکات دیگر این نوع آستر رنگ می توان به قدرت چسبندگی بالا اشاره کرد که باعث می شود بتوانید بهترین استفاده را در سطوح چوبی و بتنی از آن داشته باشید.

آستر رنگ ساختمانی سیمانی

آستر رنگ سیمانی حلال و بر پایه آب است، از این نوع بیشتر برای سطوح سیمانی استفاده می کنند تا به خوبی میزان خوردگی را کاهش دهد.

آستر رنگ ساختمانی بتنی

آستر رنگ ساختمانی بتنی

این نوع پرایمر رنگ بر پایه آب است و خیلی سریع خشک می شود، همچنین قدرت چسبندگی بسیار بالایی دارد و غیر قابل اشتعال است، از آستر بتنی می توان در مناطق مرطوب، پر حرارت، در معرض مواد شیمیایی و لوله های بتنی و سیمانی استفاده کرد.

کاربرد انواع پرایمر ساختمانی

پرایمر در صنعت رنگ ساختمان بسیار مهم است و نقش بسیار مهمی را ایفا می کند، این نوع محصول مانند یک چسب قوی و مقاوم عمل می کند و رنگ را برای مدت طولانی بدون پوسته شدن نگه میدارد، برای بعضی از رنگ ها مانند رنگ اکریلیک حتما باید از پرایمر به عنوان زیرساز استفاده کرد. معمولا ساختمان هایی که رنگ آمیزی آن ها با استفاده از آستر رنگ صورت گرفته است نمای بهتری را دارند؛ همانطور که در بالا اشاره کردیم می توان گفت یکی از کاربرد های پرایمر کم کردن میزان نیاز به رنگ است.

مزایا انواع پرایمر ساختمانی

مزایای انواع پرایمر ساختمانی

استفاده از آستر رنگ ساختمانی برای رنگ کردن یک قسمت مزیت های بسیاری را به دنبال دارد که در ادامه آنها را برای شما نام خواهیم برد:

  1.       یکدست کردن سطح رنگ
  2.       به چسبندگی بیشتر رنگ کمک می کند.
  3.       باعث ایجاد عایق برای رطوبت می شود.
  4.       قابلیت نفوذ ناپذیری بالایی دارد.
  5.       از ریزش و پوسته پوسته شدن رنگ جلوگیری می کند.
  6.       در شرایط آب و هوایی مختلف مقاومت بالایی از خود نشان می دهد.
  7.       بدون بو است و میزان بوی بد رنگ را کاهش می دهد.

مراحل استفاده از آستر رنگ ساختمانی

مراحل استفاده از آستر رنگ ساختمانی

برای اینکه بتوانید آستر رنگ را به خوبی اجرا کنید، لازم است حوصله زیادی داشته باشید و با دقت آن را انجام دهید، برای اینکه بتوانید بهتر از این محصول استفاده کنید لازم است مراحل آن را به دقت انجام دهید، در ادامه قدم به قدم این مراحل را برای شما توضیح خواهیم داد:

o       انتخاب پرایمر

o       استفاده از پرایمر

o       شروع بتونه کاری

o       سنباده کشی

انتخاب پرایمر

برای اینکه بتوانید بهترین نتیجه را داشته باشید باید باتوجه به سطح مورد نظر پرایمر خود را انتخاب کنید؛ در قسمت بالا انواع و کاربرد هر یک از پرایمر ها را برای شما توضیح دادیم که می توانید مطالعه کنید.

استفاده از پرایمر

بعد از انتخاب نوع مناسب نوبت به استفاده از این محصول است که باید با دقت و به آرامی بر روی سطح مورد نظر، با استفاده از فرچه مخصوص آن را قرار دهید.

شروع بتونه کاری

بعد از خشک شدن پرایمر رنگ، می توانید بتونه کاری را آغاز کنید.

سنباده کشی

در مرحله آخر نیز با استفاده از سنباده قسمت های ناهموار و برجسته شده را صاف کنید، با انجام این کار نتیجه نهایی بهتری را خواهید گرفت.

جمع بندی مطلب

در این نوشته به معرفی انواع پرایمر رنگ ساختمانی پرداختیم تا بتوانید در هنگام رنگ آمیزی بهترین نوع را انتخاب کرده و به بهترین شکل از آن استفاده کنید، برای خرید رنگ ساختمانی و تمامی لوازمی که برای رنگ آمیزی آن نیاز دارید می توانید به سایت ساختمان دات آی آر مراجعه کنید و علاوه بر بررسی دقیق و مقایسه هر محصول خرید مطمئنی داشته باشید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display