تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

معرفی رنگ مخصوص کف

معرفی رنگ مخصوص کف

رنگ آمیزی همواره روشی عالی و البته آسان برای تغییر دکوراسیون است که نمی‌توان نقش آن در زیباکردن کف را نادیده گرفت. اینجاست که معرفی رنگ مخصوص کف بیش از پیش اهمیت می‌یابد. رنگ‌های قابل استفاده در رنگ آمیزی کف با دیوار و سقف متفاوت بوده و شامل رنگ اپوکسی، لاتکس و رنگ روغنی هستند. با ما همراه باشید تا در ادامه علاوه بر معرفی انواع رنگ‌های مخصوص کف، ویژگی‌ها و کاربردهایشان را بررسی کنیم.

معرفی رنگ مخصوص کف

رنگ مخصوص کف چیست؟ رنگ‌های مخصوص کف گروهی از رنگ‌های ساختمانی با پوشش دهی بالا هستند که جلوه‌ای زیبا و متفاوت به فضا می‌بخشند. این رنگ‌ها انتخابی عالی برای تغییر و اصلاح رنگ کفپوش ساختمان بوده و به راحتی تهیه می‌شوند. رنگ‌های کف به طور معمول با رنگ‌های دیوار متفاوت هستند و علاوه بر خاصیت آبگریز و ضد آب بودن، مقاومت بالایی هم دارند. به طور کلی استفاده از این رنگ‌ها انتخابی هوشمندانه است که هزینه‌های تعویض و تعمیر کف را کاهش می‌دهد.

انواع رنگ مخصوص کف

انواع رنگ مخصوص کف

با توجه به کارایی بالای رنگ‌ها در ساختمان، معرفی رنگ مخصوص ساختمان و انواع آن در انتخاب بهتر مسئله‌ای مهم است. اگرچه رنگ‌های ساختمانی مشابه یکدیگر هستند اما رنگ‌های مخصوص کف ساختار و ویژگی‌های اختصاصی دارند. رنگ‌ اپوکسی که انواع متفاوتی دارد یکی از رنگ‌های مناسب کف است. علاوه بر این رنگ‌های لاتکس و اکریلیک نیز برای کف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

1.رنگ اپوکسی کف

2.رنگ لاتکس و اکریلیک کف

3.رنگ روغنی کف

رنگ اپوکسی کف

در راستای معرفی رنگ مخصوص کف، می‌توان رنگ اپوکسی را به عنوان جدیدترین، بهترین و کاربردی‌ترین رنگ مناسب کف معرفی کرد. رنگ اپوکسی که پوششی با دوام و زیبا است، در برابر سایش و فشار نیز مقاومت بالایی دارد. علت این امر ساختار منحصربفرد آن است که از ترکیب رزین و پلیمر‌های پلی آمید ایجاد می‌شود. رنگ‌های اپوکسی کف در دو نوع تک جزئی و دو جزئی تولید می‌شوند که رنگ تک جزئی به تنهایی روی سطح قابل اجرا است.در حالی که رنگ دو جزئی اپوکسی پس از ترکیب کردن مایع اپوکسی نیمه آماده و هاردنر یا سخت کننده قابل استفاده است.

رنگ‌های اپوکسی کف فاقد ترکیبات و مشتقات نفتی بوده و به همین دلیل بوی مطلوبی دارند. این رنگ سطحی صاف و یکدست ایجاد کرده و ظاهری براق و جذاب به فضا می‌بخشد. رنگ‌های اپوکسی کف رنگبندی متنوعی داشته و افراد می‌توانند بنا به سلیقه خود هر یک از فام‌های آن را انتخاب کنند. این نوع رنگ به دلیل کاربرد بالا در رنگ آمیزی کف به عنوان رنگ کف معروف شده است.

رنگ لاتکس و اکریلیک

یکی از انواع رنگ های کف، رنگ‌های لاتکس و اکریلیک هستند که از ترکیب رزین، رنگدانه و حلال تهیه می‌شوند. این دو نوع رنگ که شباهت زیادی به هم دارد؛ فاقد حلال‌های نفتی بوده و به راحتی با آب رقیق می‌شوند. رنگ لاتکس و اکریلیک به دلیل ساختار منحصربفردی که دارند پس از رنگ آمیزی سریع خشک می‌شوند. این رنگ‌ها فاقد بو و ترکیبات سمی هستند.

رنگ اکریلیک به راحتی روی سطوح کاشی، سرامیک، سیمان و ... اجرا شده و نتیجه‌ای  مطلوب ایجاد می‌کند. نکته مهم درمورد رنگ اکریلیک و لاتکس، مقاومت پایین به نسبت رنگ اکریلیک است. در واقع رنگ کف لاتکس در عین حال که سطحی یکدست و زیبا ایجاد می‌کند در برابر تغییرات هوایی مقاومت کمی دارد. با این اوصاف مراقبت از سطوح رنگ آمیزی شده با رنگ لاتکس در برابر رطوبت و تغییرات دمایی امری الزامی است.

رنگ روغنیاز انواع رنگ کف

در ادامه معرفی رنگ مخصوص کف نوبت به رنگ روغنی با ساختار منحصربفرد و جلوه متفاوت می‌رسد. رنگ روغنی که بر پایه مشتقات نفتی تولید می‌شود دارای انواع براق، مات و نیمه مات است. این رنگ به دلیل ترکیب شیمیایی خاص دارای خاصیت ضد آب است و انتخابی عالی برای کف به شمار می‌آید.

رنگ روغنی برخلاف رنگ لاتکس شفافیت و براقیت خاصی دارد که کف را زیبا می‌کند. رنگ روغنی کف نیز همچون رنگ روغنی دیوار در فام‌های مختلف قابل تهیه است که رنگ سفید آن پرمصرف‌ترین رنگ به شمار می‌آید. رنگ روغنی در عین جلوه و ماندگاری بالا در برابر رطوبت، اصطکاک و رفت و آمد، نیاز به تمدید دارد.

ویژگی های رنگ مخصوص کف

ویژگی های رنگ مخصوص کف

ویژگی های رنگ مخصوص کف از نوعی به نوع دیگر متفاوت هستند؛ اما ویژگی مشترک این رنگ‌ها خاصیت پوشش‌ دهی بالا است. در واقع رنگ‌های کف خصوصیات مطلوبی دارند که سبب کارایی آن‌ها در رنگ آمیزی کف شده‌اند. برخی از ویژگی‌های مهم این رنگ‌ها شامل موارد ذیل هستند:

  • چسبندگی مناسب

مهم‌ترین ویژگی رنگ مخصوص کف را می‌توان خاصیت چسبندگی و انسجام آن معرفی کرد.

  • پوشش دهی بالا

با توجه به اینکه رنگ آمیزی کف اغلب به منظور اصلاح و تغییر رنگ انجام می‌شود، پوشش دهی رنگ‌های کف از اهمیت بالایی برخوردار است. به طوری که تنها یک لایه از رنگ روغنی و رنگ اپوکسی و چند لایه از رنگ لاتکس و اکریلیک به خوبی سطح را پوشش می‌دهد.

  • مقاومت در برابر فشار و اصطکاک

یکی از نکات مهم قابل ذکر در معرفی رنگ مخصوص کف، مقاومت بالا در برابر فشار و اصطکاک ناشی از رفت و آمد است.

  • مقاومت در برابر رطوبت و تغییرات دمایی

رنگ‌های کف به طور معمول دارای خاصیت ضد آب هستند و سرما و گرما نسبی روی آن‌ها اثری ندارد.

  • قابلیت تمیز شدن

رنگ‌های کف با ساختار یکدست و منسجمی که دارند تمیز کردن و دستمال کشیدن سطح را آسان می‌کنند.

  • قیمت مناسب

رنگ‌های مخصوص کف به طور کلی در برابر سایر کف پوش‌ها قیمت مناسبی دارند. در واقع رنگ آمیزی کف با این محصولات از نظر اقتصادی به صرفه است.

کاربرد رنگ مخصوص کف از کاشی تا سیمان

کاربرد رنگ مخصوص کف همانطور که از نامش پیداست در رنگ آمیزی و پوشش دهی کف ساختمان‌های مختلف است. به طوری که از این رنگ‌ها روی کف سرامیکی، کاشی کاری شده، بتنی و چوبی نیز استفاده می‌شود. با این اوصاف استفاده از رنگ کف محدود به فضای خاصی نیست و برای کف خانه، کف راهرو، کف پارکینگ و گاراژ، کف آشپزخانه، کف سالن و ... قابل استفاده است.

سخن پایانی

با توجه به کارایی بالای رنگ‌ها در بازسازی، اصلاح و پوشش دهی کف فضاهای مختلف در این مطلب از ساختمان دات آی آر به معرفی رنگ مخصوص کف پرداختیم. رنگ‌های مخصوص کف انواع مختلفی دارند که همگی از سطح در برابر آلودگی، رطوبت و فرسایش محافظت می‌کنند. ساختمان دات آی آر نیز به عنوان مرجع تخصصی صنعت ساختمان انواع رنگ مخصوص کف را به مشتریان ارائه می‌دهد.

 

 

 

 

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display