تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی

روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی

تهیه جکوزی خانگی یکی از راهکارهای مناسب برای دسترسی همیشگی به جکوزی شخصی و تمیز است. البته که تمیز کردن وان جکوزی به روش اصولی در حفظ سلامت فردی و بهداشت جکوزی امری الزامی است. در واقع جکوزی به دلیل رطوبت محیط سطحی مناسب برای رشد میکروب‌ها است که با بهره گیری از روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی می‌توان نسبت به تمیز کردن آن اقدام کرد. همانطور که مشخص است رعایت برخی نکات و بکارگیری برخی شوینده‌ها در تمیز کردن حرفه‌ای این تجهیزات موثر واقع می‌شود. اگر چگونگی تمیز کردن جکوزی برای شما هم سوال است با ما همراه باشید تا با بهترین روش تمیز کردن جکوزی آشنا شویم.

اهمیت و ضرورت تمیز کردن جکوزی

اهمیت و ضرورت تمیز کردن جکوزی

پیش از بررسی روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی به اهمیت این امر اشاره می‌کنیم. وان جکوزی به عنوان یکی از تجهیزاتی که در محیط مرطوب و نمدار حمام یا استخر قرار می‌گیرد همواره در معرض رشد میکروب‌ها و باکتری‌ها است. علاوه بر این استفاده از شوینده‌ها، کرم‌ها، صابون‌ها و روغن‌ها در جکوزی سبب کثیف و چرب شدن آن می‌شود که به نظافت نیاز دارد. از دیگر دلایل ضرورت نظافت اصولی این وسیله لوکس شامل موارد ذیل هستند:

  •         پیشگیری از رشد و انتقال میکروب‌ها و قارچ‌ها روی سطح جکوزی
  •         پیشگیری از انتقال بیماری‌های پوستی
  •         پاک کردن سطوح و منافذ جکوزی از آلودگی‌ها
  •         افزایش طول عمر جت‌ها و موتور جکوزی
  •         پیشگیری از تخریب بدنه و شاسی جکوزی
  •         افزایش طول عمر جکوزی

روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی

روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی

روش های تمیز و ضدعفونی جکوزی بنا به نظر شخصی، میزان کثیفی جکوزی و شوینده‌های مورد استفاده با هم متفاوت هستند. به طور مثال روش مناسب نظافت روزانه جکوزی پس از هر بار استفاده، خشک کردن و پاک کردن آن از هر گونه رطوبت و آلودگی است. در حالی که هر یک هفته یا چند هفته یکبار می‌توان با استفاده از شوینده‌های مخصوص جکوزی را به طور کامل ضدعفونی کرد. البته برخی معتقدند استفاده از شوینده‌های مخصوص و قوی در گذز زمان سبب تخریب وان می‌شوند.

بهترین روش تمیز کردن جکوزی

اصولی‌ترین روش از میان روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی برای نظافت عمقی، استفاده از آب داغ بدون هیچ گونه شوینده‌ای است. در واقع اگر هربار پس از استفاده از جکوزی سطح آن با دستمال پاک شود، نیازی به شوینده و جرمگیر ندارد. مراحل تمیز کردن اصولی جکوزی به وسیله آب به شرح ذیل است:

  •         جکوزی را پر از آب داغ کنید، به طوری که سطح تمام پمپ‌ها را بپوشاند.
  •         موتور جکوزی را روشن کرده و اجازه دهید آب داغ از تمام پمپ‌ها و لوله‌ها عبور کند.
  •         پس از ۱۵ دقیقه، سیستم را خاموش کرده و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.
  •         سپس یکبار دیگر جکوزی را روشن کرده و پس از ۱۰ دقیقه کار کردن، آب آن را تخلیه کنید.
  •         در انتها جکوزی را با یک دستمال نرم و تمیز بدنه جکوزی را به خوبی پاک کنید.

چگونگی تمیز کردن جکوزی با مواد شوینده

چگونگی تمیز کردن جکوزی با مواد شوینده

گاهی اوقات که آلودگی‌های کف و بدنه جکوزی زیاد شده و مدت زیادی از آن استفاده شده است، جکوزی به نظافت عمیق با کمک شوینده‌ها نیاز دارد. بدین منظور ابتدا به کمک جوش شیرین و فرچه یا اسفنج نمدار کف و بدنه جکوزی را بسابید. در صورتی که جرم‌ زیاد است،  محلولی از آب گرم و جوش شیرین را برای تمیز کردن آن تهیه کنید. پس از جداسازی جرم‌ها نوبت به ضدعفونی کلی جکوزی می‌رسد که توسط شوینده‌ها انجام می‌شود.

نظر به اینکه جت‌های جکوزی همواره در معرض آلودگی‌ها و جرم موجود در آب هستند، تمیز کردن آن‌ها امری الزامی است. بدین منظور ابتدا جکوزی را پر از آب کرده و سپس مقداری شوینده مخصوص یا پودر ماشین لباسشویی در آب بریزید. پس از حل شدن شوینده در آب، جکوزی را روشن کنید. پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه جکوزی را خاموش کرده و بلافاصله آب آن را تخلیه کنید. پس از تخلیه آب از باقی نماندن شوینده در سطح جکوزی اطمینان حاصل کرده و به وسیله دستمال تمیز آن را خشک کنید.

نکات مهم در تمیز کردن وان جکوزی

اگرچه روش های نظافت و ضدعفونی کردن جکوزی با هم متفاوت هستند اما رعایت برخی نکات سبب حفظ کارایی و مراقبت از جکوزی می‌شود. در واقع رعایت نکات ذیل امری هوشمندانه است که از آسیب رسیدن به جکوزی و افراد پیشگیری می‌کند.

  •         مطالعه دفترچه راهنمای جکوزی با هدف اطلاع از نحوه تمیز کردن اختصاصی آن مدل امری الزامی است.
  •         هنگام تمیز کردن جکوزی به تمام نقاط و گوشه‌های جکوزی توجه شود. به عبارتی برای افزایش کارایی جکوزی از تمیز شدن بدنه و شاسی، جت‌ها و لوله‌های آن مطمئن شوید.
  •         از ریختن مواد شوینده بسیار قوی به طور مستقیم روی جکوزی پرهیز شود.
  •         هنگام استفاده از مواد شوینده نسبت به مخرب نبودن آن برای جکوزی اطمینان حاصل شود.
  •         هنگام استفاده از مواد شوینده علاوه بر اینکه از تهویه فضا اطمینان حاصل کردید، از ماسک هم استفاده کنید.
  •         بهتر است تمام محیط حمام تمیز و میکروب زدایی شود.
  •         نظافت مداوم و زود به زود جکوزی از کثیف و آلوده شدن آن پیشگیری می‌کند.

پس از شستشوی جکوزی، خشک کردن آن را فراموش نکنید.

سخن پایانی

با توجه به اهمیت تمیز کردن جکوزی برای پیشگیری از رشد و انتقال میکروب‌ها در این مطلب روش های نظافت و ضدعفونی جکوزی آورده شدند. در واقع  بهترین روش تمیز کردن جکوزی و نکات آن با هدف حفظ سلامت صاحبان جکوزی‌ها به تفصیل در مطلب فوق آمده‌اند. به عبارتی ساختمان دات آی آر به عنوان مرجع تخصصی صنعت ساختمان، اطلاع‌ رسانی در مورد چگونگی تمیز کردن جکوزی و استفاده از آن را وظیفه خود می‌داند. این مجموعه همچنین خدمات مناسبی به فعالان حوزه ساختمان ارائه می‌دهد که سبب رضایت کاربران شده است.

 

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display