تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

راهنمای کامل چسب پلیمری 1402

راهنمای کامل چسب پلیمری 1402
 
زمان مطالعه: 5 دقیقه

چسب پلیمری در اصل ماده‌ای غیرفلزی است که از پلیمرهای آلی تشکیل شده است که برای اتصال دو سطح کنار یکدیگر به کار می‌رود. نقش اصلی یک چسب پلیمری اتصال اجزای تشکیل دهنده دو سطح به همدیگر است.

چسب‌ ماده‌ای است که سالیان سال، بشر از آن برای چسباندن دو سطح در کنار هم استفاده ‌کرده است. به نحوی که در حال حاضر یک ماده پرکاربرد در صنایع مختلف است. چسب‌های معدنی، گیاهی، دریایی و به علاوه سایر چسب‌های مختلف مانند چسب پلیمری که به وسیله انسان‌ها ساخته شده‌اند، از انواع مختلف چسب محسوب می‌شوند. اخیراً استفاده از چسب‌های پلیمری برای اتصال اجزای مجموعه‌ها و سازه‌های متعدد به دلیل مزایای منحصر به فرد آن،  به طور چشمگیری مورد استفاده قرار گرفته است. در ادامه مقاله سعی شده که به صورت تخصصی به توضیح انواع چسب پلیمری، کاربردهای انواع چسب پلیمریو دسته بندی چسب پلیمری پرداخته شود.

چسب پلیمری چیست؟

چسب پلیمری در واقع ماده‌ای غیرفلزی است که از پلیمرهای آلی تشکیل شده‌ و برای اتصال دو سطح کنار هم به کار می‌رود. نقش اصلی یک چسب پلیمری اتصال اجزای تشکیل دهنده دو سطح به یکدیگر است.

انواع چسب پلیمری

 

چسب‌ها  بر اساس سه نوع دیدگاه تقسیم می‌شوند؛

دیدگاه اول بر اساس منشأ و نوع ماده به کار رفته است که به دو دسته چسب‌های پلیمری طبیعی و پلیمری سنتزی تقسیم می‌شوند.

بر اساس دیدگاه دوم، از نظر ساختار و ماهیتشان بعد از پخت به سه دسته‌ چسب‌های ترموست، چسب‌های الاستومر و چسب‌های ترموپلاست تقسیم می‌شوند.

و دیدگاه سوم که بر اساس نوع پخت چسب‌هاست که به دو دسته‌‌ چسب‌هایی که تحت فرایند شیمیایی و چسب‌هایی که تحت فرآیند فیزیکی پخت می‌شوند، تقسیم‌ می‌شوند.

دسته بندی چسب پلیمری بر اساس نوع پخت

 

۱-پخت چسب‌ها بدون نیاز به آغازگر

چسب‌های خشک

چسب‌های گرما ذوب (هات ملت)

چسب‌های حساس به فشار (زنده)

چسب‌های بین لایه‌ای

۲-پخت چسب‌ها با کمک آغازگر

پخت چسب تحت نور UV

پخت چسب تحت حرارت

پخت چسب تحت رطوبت

کاربرد چسب پلیمری

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display