تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

نمای ساختمان سیمان سفید؛ انواع و نمونه‌ها، مزایا و معایب نمای سیمان سفید

نمای ساختمان سیمان سفید؛ انواع و نمونه‌ها، مزایا و معایب نمای سیمان سفید
 
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

نمای ساختمان سیمانی و زیباتر شدن آن به سازندگان و معمارانی احتیاج دارد که با هنر و روش‌های مختلف خود، نمای سیمان سفید بی‌عیب و نقص و البته چشمگیری را خلق کنند. قابل ذکر است که بدانید، اجرای انواع نمای سیمانی از زمان گذشته تا به حال در کشور ما بسیار متداول بوده و مزایای زیادی را به همراه دارد.
شاید ندانید؛ اما انتخاب سیمان به عنوان متریال و مصالحی برای نمای ساختمان یک انتخاب ایده‌آل و بسیار هوشمندانه است؛ زیرا استفاده از سیمان علاوه بر قیمت بسیار مقرون به صرفه، کیفیتی عالی و دور از انتظار و البته نمایی ساده و مینیمال و حتی نمای سیمانی مدرن را برای شما به ارمغان می‌آورد.
انتخاب سیمان به صورت تکی یا ترکیبی برای نمای هر نوع ساختمانی که در نظر دارید، بهترین انتخاب این روزهای شما از لحاظ اقتصادی و کیفیت بوده و به خوبی نیاز شما را برآورده می‌کند.
تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید تا درباره این موضوع مفصل برای شما صحبت کنیم.

اطلاع از قیمت سیمان سفید : قیمت سیمان سفید

نمای سیمان سفید نمای ساختمان سیمانی چیست؟

نمای ساختمان سیمانی مربوط به پوشش بیرونی انواع ساختمان‌ها و سازه‌ها است که به وسیله سیمان و دیگر مصالح ساختمانی به صورت تکی یا ترکیبی با مصالح دیگر، ساختمان را پوشش می‌دهند. برای پوشش نمای ساختمان‌ها از مصالح و متریال‌های جامد همچون سنگ‌نما، چوب یا بتن‌نما استفاده نمی‌شود؛ بلکه مناسب‌ترین متریال برای نمای هر ساختمانی استفاده از خمیر سیمانی است.
این خمیر سیمانی در مجاورت هوا و در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت بسیار بالایی دارد؛ دلیل این مقاومت این است که این خمیر در تماس با هوای اطراف و با گذشت زمان به مرور سفت و سخت‌تر می‌شود و این موضوع به فواید نمای سیمانی اشاره دارد.
شما می‌توانید این متریال را به وفور در بازار یافت کرده یا از طریق سایت‌های معتبر آن را خریداری کنید؛ بنابراین مشکل عدم دسترسی و کمبود سیمان برای شما دشواری ایجاد نمی‌کند و شما می‌توانید به مقدار دلخواه آن را در سازه‌ها و پروژه‌های مختلف استفاده کنید.
یکی از پرطرف‌دارترین نمای ساختمانی سیمانی، نمای ساختمانی با سیمان سفید است که برای پوشش خارجی ساختمان‌ها به شدت پیشنهاد می‌شود؛ استادکاران ماهر می‌توانند با خمیر سیمانی طرح‌ها و اشکال بسیار زیبایی را روی نمای ساختمان خلق کنند و در آخر نمایی خیره‌کننده را برای ساختمان به جای بگذارند.
نمای ساختمان سیمانی چیست؟ 

آشنایی با انواع نمای سیمانی

در هنگام خرید سیمان، باید موارد مختلفی ازجمله نیازهای پروژه، مقدار بودجه، اقلیم و آب و هوای منطقه مورد نظر برای احداث و... را در نظر داشته باشید. نمای ساختمان سیمانی باتوجه به این موارد ذکر شده به انواع مختلفی تقسیم می‌شود. در ادامه انواع نمای سیمانی را برای شما مورد بررسی قرار می‌دهیم:

نمای سیمانی مدرن

در نمای سیمان سفید مدرن، پوششی یک دست، زیبا، مینیمال و ساده از نمای سیمانی را به وسیله سیمان سفید و آب به ظاهر ساختمان هدیه می‌دهند. اگر در ساخت نمای ساختمان سیمانی به سبک مدرن از متریال‌ها و مصالح باکیفیت استفاده نشود، حدودا بعد از گذشت 10 سال اول از پوشش خارجی ساختمان، رنگ نما به مرور تغییر کرده و از رنگ سفید به رنگ سیاه تبدیل می‌شود؛ به همین خاطر بسیار مهم است که از مصالح باکیفیت و خوب برای نمای سیمان سفید مدرن استفاده کنید تا ظاهر ساختمان زشت و زننده نشود و درخشش و زیبایی روز اول را برای مدت بیشتری حفظ کند.
اگر می‌خواهید نمای ساختمان سیمانی شما سفیدتر باشد، می‌توانید از ترکیب ماسه سیمان، پودر سنگ و پودر جوشقان (آسیاب شده سنگ جوشقان و بسیار شبیه به آرد) استفاده کنید تا نمای سفید ساختمان شما دیگر به رنگ زرد در نیاید.
نمای سیمان مدرن

نمای سیمان سفید تگری و ماهوتی

برای اینکه بتوانید نمای ساختمان سیمانی خود را تگری یا ماهوتی کار کنید، باید از ترکیب سیمان با پودر سنگ، خاک سنگ و ملات سیمان استفاده کرده و آن را روی نمای سیمانی ساختمان با ضخامتی برابر با 2 سانتی‌متر اجرا کنید که به صورت پاششی انجام می‌شود.
تنها تفاوت نمای سیمان سفید تگری و ماهوتی، در اندازه و ابعاد دانه‌ها و ذرات تشکیل دهنده آن‌ها است؛ استفاده از مصالح دانه درشت برای ساخت ملات، نمای سیمانی تگری و استفاده از مصالح دانه ریز برای ساخت ملات، نمای سیمانی ماهوتی را خلق می‌کند. اگر اجرا و طراحی نمای سیمانی تگری و ماهوتی بسیار خلاقانه و توسط استادکاری خبره صورت گیرد، می‌تواند نمایی جذاب و در عین حال مدرن را به وجود آورد.
نمای سیمان سفید تگری و ماهوتی

نمای سیمان سفید براق

نمای سیمان سفید براق برخلاف بعضی از نماها مانند نمای سیمان سفید تگری، طرف‌داران زیادی دارد. از سری دلایل محبوبین این نمای ساختمان سیمانی می‌تون به زیبایی زیاد و همچنین دوام بالای آن اشاره کرد. نکته قابل توجه در اجرای نمای سیمانی ساختمان‌ها این است که از ترکیب سیمان، آب و پودر سنگ در حد تعادل استفاده شود؛ چراکه استفاده بیش از حد از پودر سنگ در اجرای نمای ساختمان سیمانی، ترک خوردن آن را به همراه دارد؛ بنابراین میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما یا نسبت سیمان سفید به پودر سنگ در نما بسیار مهم است.
برای اجرای نمای سیمان سفید باید مراحل زیر را طی کنید:
  1. از یک لایه آستر سیمان خاکستری به ضخامت 2 سانتی‌متر استفاده کنید.
  2. یک لایه آستر سیمان سفید و پودر سنگ را روی لایه سیمان خاکستری کار کنید.
  3. در آخر یک لایه نازک پودر سنگ و سیمان سفید را روی کار بیاورید.
  4. نمای سیمان سفید براق

نمای سیمان سفید ساده

از انواع نمای سیمانی می‌توان به نمای سیمان سفید ساده اشاره کرد. اگر برای نمای ساختمان خود به دنبال یک گزینه مقرون به صرفه و در عین حال زیبا هستید، می‌توانید از خود سیمان به تنهای برای اجرای نمای ساختمان سیمانی استفاده کنید. استفاده از مصالح باکیفیت و البته استفاده از پوشش نانو برای نما، تا حد زیادی عمر کار و زیبایی آن را حفظ کرده و از کثیفی و تغییر رنگ نمای سیمانی ساختمان جلوگیری می‌کند.
نمای سیمان سفید ساده 

نمای سیمانی رنگی

استادکاران می‌توانند با ترکیب سیمان سفید و رنگ‌دانه، سیمان رنگی را تولید کرده و همچنین با ترکیب رنگ‌های نما، رنگ دلخواه خود را ایجاد کنند. از خصوصیات و ویژگی‌های نمای سیمانی رنگی می‌توان به قابلیت چسبندگی بالا، تغییر نکردن رنگ در معرض نور خورشید، جلوگیری از نفوذ آب، برخوردار بودن از تنوع رنگی بالا و در آخر امکان استفاده از پوشش نانو برای پیشگیری از تغییر رنگ اشاره کرد.
نمای سیمانی رنگی

نمای سیمانی خراشی

سه لایه مختلف طراحی نمای سیمانی خراشی را تکمیل می‌کند. لایه آستر اول از ترکیب ماسه و سیمان تشکیل می‌شود، لایه ماله لایه دوم بوده که از ترکیب ماسه، سیمان، پودر سنگ و خاک سنگ به وجود می‌آید و لایه آخر با مصالح سنگی و با ضخامت 2 میلی‌متر اجرا شده و کار را تمام می‌کند.از انواع نمای سیمانی می‌توان به نمای سیمانی خراشی اشاره کرد که افراد خاص پسند آن را برای نمای ساختمان سیمانی خود انتخاب می‌کنند.خراش‌های ایجاد شده روی نمای سیمانی خراشی، به وسیله ماله‌ی مخصوص ایجاد می‌شوند.
نمای سیمانی خراشی

نمای سیمانی رومی

از بین سبک‌های مختلف معماری برای نماس ساختمان، می‌توان به سبک رومی اشاره کرد از زیباترین، مجلل‌ترین و همچنین پرطرف‌دارترین سبک‌ها برای اجرای نمای ساختمان به حساب می‌آید. برای اجرای سبک رومی، عمدتا از مصالح سنگی استفاده می‌شود؛ اما همان‌طور که می‌دانید سنگ‌ها ازجمله مصالح گران قیمت و پرهزینه در صنعت ساختمان سازی است؛ به همین خاطر شما می‌توانید به جای نمای سنگی از نمای سیمانی برای سبک رومی استفاده کنید که قیمت خیلی پایین‌تری نسبت به سنگ دارد.برای پیاده‌سازی سبک رومی می‌توانید از نمای سیمان سفید استفاده کرده و در آخر المان‌های نمای
رومی را که عموما از جنس سنگ‌های مصنوعی است را روی نمای ساختمان کار کنید.
 
نمای سیمانی رومی

نمای سیمانی شسته

این نما از ترکیب سیمان سفید، سنگ‌دانه‌های رنگی و همچنین رنگ‌های معدنی اندود شده به وجود می‌آید. نمای سیمان شسته علاوه‌ بر ظاهر بسیار زیبا و خیره‌کننده، مقاومت بسیار زیادی نیز در مقایسه با دیگر نماهای سیمانی دارد. به همین خاطر نمای سیمانی شسته جزو پرکاربردترین نماهای سیمانی ساختمان به حساب می‌آید و علاوه بر نمای بیرونی ساختمان، می‌توان از آن در طراحی راه‌پله‌ها و همچنین دیوارهای باغ استفاده کرد تا زیبایی دو چندانی را به محیط و فضای خانه ببخشد.برای اینکه بتوانید بهترین نمای ساختمان با سیمان سفید را داشته باشید، تنها کافی است تا از ماهرترین و خبره‌ترین تیم کاری استفاده کنید تا سازه‌ها و پروژه‌های کاری شما را بالاترین سطح کیفیت و مناسب‌ترین قیمت انجام دهند. 

معایب نمای سیمان شسته

نمای سیمان شسته یک نوع پوشش دیواری است که با استفاده از سیمان و آب بر روی دیوارها تهیه می‌شود. این نوع پوشش دیواری در برخی موارد مزایایی دارد، اما همچنین دارای معایبی نیز می‌باشد. به عنوان مثال:
  1. حساسیت به شرایط جوی: نمای سیمان شسته به دلیل درجه بالای جذب آب، در شرایط آب و هوایی سرد و مرطوب، ریزش و خرد شدن می‌کند.
  2. معرض پوسیدگی: چون سیمان شسته از آب استفاده می‌کند، در صورتی که نمای دیواری با این نوع پوشش به درستی نصب نشود، آب ممکن است وارد درون دیوار شده و باعث پوسیدگی و تخریب دیوار شود.
  3. دشواری در نگهداری: نمای سیمان شسته سطح غیر صاف دارد و خطر جمع شدن گرد و خاک بین شیارهای آن وجود دارد. به همین دلیل، نگهداری و تمیز کردن آن بسیار سخت است.
  4. هزینه بالا: هزینه نصب نمای سیمان شسته نسبت به پوشش دیواری های دیگر بیشتر است و به دلیل معایب فوق، هزینه تعمیرات نیز ممکن است بالا باشد.
    بنابراین، در نظر داشته باشید که قبل از انتخاب نمای سیمان شسته باید مزایا و معایب آن را به دقت بررسی کنید و با توجه به شرایط اقلیمی و نیازهای خود، بهترین تصمیم را بگیرید.
نمای سیمانی شسته

نمای تخته ماله

در این نما دو لایه آستر و تخته ماله را بکار می‌برند. برای اجرای نمای تخته ماله، لایه آستر به وسیله ملات ماسه و سیمان روی دیوار بلوک سیمانی یا آجر نما که ضخامت آن می‌بایست دو سانتی‌متر باشد، اعمال می‌شود. ماسه، پودر سنگ، خاک سنگ و سیمان اجزای تشکیل دهنده این لایه هستند که با وسیله‌ای به نام تخته ماله که ضخامت آن نیم سانتی‌متر است روی آستر انجام می‌شود. برای زیباسازی ظاهر نمای ساختمان سیمانی و جلوگیری از ترک خوردگی آن، این نما را با خط‌ کشی‌های منظم و دقیق به بخش‌های جداگانه تقسیم می‌کنند‌.
نمای تخته ماله

نمای تیشه ای (نمای چکشی)

این نما دو لایه مختلف دارد. نام لایه اول آستر است که با ملات ماسه و سیمان سفید یا سیمان رنگی که ضخامت آن دو سانتی‌متر است، اجرا می‌شود. پس از آن روی لایه آستر ملات موزائیک که ضخامت آن 1.5 سانتی‌متر است به وسیله ماله روی سطح نما کشیده می‌شود. لایه دوم این نما، ملات موزائیک است که در موارد بالا به آن اشاره شد و بندهایی دارد که با شیشه پر می‌شوند. برای اجرای عمل تیشه زنی، باید ابتدا نما خشک شده باشد، سپس توسط تیشه‌های مخصوص انجام می‌شود.
نمای تیشه ای (نمای چکشی)

نمای آبساب و موزاییک شسته

این نوع نمای ساختمان سیمانی مانند نمای تیشه‌ای عمل می‌کند ولی تفاوت آن‌ها در روش پرداخت است. به این صورت که قبل از اینکه نمای تیشه‌ای خشک شود، سطح نما را اول با آب خیس می‌کنند و سپس برس می‌کشند. تا زمانی که مصالح سنگی نمایان شوند، عمل برس کشیدن انجام می‌شود که این کار باعث می‌شود، نمای ساختمان را زیبا و چشم انداز جلوه دهد.
برای تبدیل نما به موزائیک شسته، باید ابتدا نما خشک شده باشد، پس از آن لایه نهایی می‌بایست با سنگ سنباده داده شود که در این صورت، سطح آن کاملا صاف و صیقلی می‌شود. روش دیگری که در پرداخت نهایی این نما مورد استفاده قرار می‌گیرد، به کارگیری آب و اسید است. برای اینکه شکل سنگدانه‌ها به صورت برجسته باشد و همچنین سیمان به صورت ریز نمایان شود، می‌بایست قبل از اینکه لایه خشک شود، سطح را با آب و اسید صیقل دهند.
نمای آبساب و موزاییک شسته

مزایای نمای سیمان سفید

از مهم‌ترین و در عین حال حساس‌ترین مراحل ساخت یک ساختمان می‌توان به نمای ساختمان با سیمان سفید اشاره کرد. استفاده از سیمان سفید و همچنین رعایت نسبت سیمان سفید به پودر سنگ در نما، به شما کمک می‌کند تا بهترین نتیجه را حاصل کرده و یک سیمان سفید نما بدون ایراد و اشکال را تماشا کنید. از مزایای نمای ساختمان سیمان سفید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دوام و استحکام بالا

استفاده از سیمان سفید نما یا نمای ساختمان سیمانی دوام و استحکام بالا را برای نمای کار شما به همراه داشته و از این رو برای نما پارکینگ نیز بسیار مناسب است.

دوام و استحکام بالا سیمان سفید

هزینه کم و اقتصادی

همان‌طور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردیم، سیمان سفید نما جزو پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین متریال‌های بازار محسوب می‌شود؛ چراکه قیمت بسیار پایینی داشته و همین موضوع باعث شده تا از آن در نمای بسیاری از سازه‌ها مانند نمای دانشگاه، نمای شرکت، نمای خوابگاه، نمای خانه سالمندان و... استفاده کنند. از مهم‌ترین مزایای نمای سیمانی می‌توان به این مورد اشاره کرد. 

مقاوم در برابر عوامل طبیعی

نمای ساختمان با سیمان سفید در برابر عوامل طبیعی و تغییرات آب و هوایی بسیار مقاوم بوده و در برابر فشارهایی مانند طوفان، باد، باران و... استحکام بالایی از خود نشان می‌دهد.

مقاوم در برابر عوامل طبیعی

داشتن ظاهری ساده و یکنواخت

از دیگر مزایای نمای سیمانی می‌توان به امکان اجرای آن به صورت ساده و یکنواخت اشاره کرد؛ البته باید به این نکته توجه داشته باشید که قبل از اجرا باید سطح ساختمان کاملا صاف شده و تراز شود. 

امکان اجرا در انواع سبک‌های معماری

در صورتی که از نمای ساختمان با سیمان سفید یا نمای ساختمان سیمانی استفاده کنید، باید قبل از هر چیزی میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما را رعایت کرده تا کار نهایی بسیار مطلوب و بی‌نقص از آب درآید. با استفاده از نمای ساختمان سیمانی، می‌توانید انواع سبک‌های معماری مانند مدرن، کلاسیک، روستیک، رومی و... را روی ساختمان پیاده کنید.

امکان اجرا سیمان سفید در سبک معماری

معایب نمای سیمان سفید

همان‌طور که گفتیم استفاده از نمای ساختمان سیمان سفید مزایای بسیار زیادی داشته؛ اما در کنار مزایای نمای سیمانی جای دارد که به اندک معایب نمای سیمان سفید نیز اشاره‌ای کنیم. ازجمله معایب نمای سیمان سفید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

تغییر کردن رنگ نما

از بزرگ‌ترین ایرادهای سیمان سفید نما می‌توان به تغییر رنگ آن مدتی بعد از اجرا اشاره کرد؛ البته تا حد زیادی می‌توان به وسیله پوشش نانو جلوی این اتفاق را گرفت و میزان جذب آلودگی محیط توسط سیمان سفید را به حداقل رساند.

بیشتر شدن وزن سازه

اگر این نکته برای شما اهمیت دارد که وزن ساختمان شما با نمای استفاده شده خیلی بالا نرود، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا از سیمان سفید برای اجرای نمای ساختمان سیمانی استفاده نکنید.

عایق نبودن

اگر محیط اجرای سازه شما مرطوب است، استفاده از سیمان سفید نما چندان گزینه مناسبی نیست؛ البته می‌توانید از لایه‌های عایق درست مانند پوشش نانو استفاده کنید تا امکان استفاده از سیمان سفید برای نمای ساختمان شما در هر اقلیمی فراهم شود.
اگر توجه کرده باشید استفاده از سیمان سفید در نمای ساختمان تقریبا هیچ عیبی ندارد؛ چراکه برای هریک از ایرادات ذکر شده، راه حلی نیز ارائه شده است.

عایق نبودن سیمان سفید

هزینه نمای ساختمان سیمانی چقدر است؟

همان‌طور که گفتیم استفاده از سیمان سفید نما قیمت بسیار پایینی در صنعت ساختمان سازی داشته و به همین خاطر اکثر افراد برای طراحی پوشش بیرونی و داخلی سازه‌های خود از نمای سیمانی استفاده می‌کنند. اما به طور کلی قیمت تمام شده نمای ساختمان سیمانی به عوامل مختلفی مانند نوع سیمان مورد استفاده، رنگ سیمان، مقدار متراژ استفاده شده از نمای سیمانی، موقعیت پروژه، ارتفاع ساختمان، دستمزد اجرای کار، ابزار مورد استفاده، سبک اجرای نمای سیمانی (مدرن، خراشی، چکشی و... ) بستگی دارد.
شما می‌توانید برای اجرای نمای سیمانی ساختمان خود و همچنین برآورد دقیق هزینه‌ها، به سایت‌های معتبر وصل شده و اطلاعات دقیق و مورد نیاز خود را از آن‌ها بگیرید.

هزینه نمای ساختمان سیمانی

نمای سیمانی طرح سنگ و طرح چوب

پیش از این به انواع سبک‌های قابل اجرا با سیمان اشاره کردیم؛ از دیگر طرح‌ها و سبک‌هایی که می‌توان با سیمان کار کرد می‌توان طرح سنگ و چوب را نام برد. اگر قصد دارید تا از طرح سنگ و چوب استفاده کنید، می‌توانید در محیط‌هایی مانند نمای ساختمان ویلایی، محوطه‌های روباز، کف، دیوار و پارکینگ آن‌ها را پیاده کنید.

نمای سیمانی طرح سنگ و طرح چوب

نکاتی که در هنگام اجرای نمای سیمانی ساختمان باید رعایت کنید

اگر در هنگام اجرای نمای ساختمان سیمانی نکات زیر را رعایت کنید، می‌توانید تا حد زیادی از بروز مشکل بعد از اجرای کار جلوگیری کرده و میزان کیفیت کار خود را بالا ببرید.
1-قبل از این که ملات سیمان را روی کار پیاده کنید، باید دقت کنید که بستر کار کمی مرطوب باشد تا ملات آماده شده به خوبی به سطح زیرین بچسبد.
2-برای قسمت‌های زیرین و پایینی ساختمان بهتر است که از متریال‌ها و مصالح سنگی استفاده کنید؛ چراکه استفاده از نمای سیمانی و قرار گرفتن آن در مجاورت آب و هوا، باران و برف عمر و کیفیت آن را کم می‌کند.
3-برای اینکه بتوانید از کم شدن کیفیت نمای سیمانی در برابر شرایط آب و هوایی محافظت کنید، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا از پوشش نانو و ضد آب بر روی نمای سیمانی در مراحل انتهایی کار استفاده کنید.
4-اگر می‌خواهید بعد از اتمام کار شاهد ترک‌هایی روی نمای ساختمان سیمانی خود نباشید، باید میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نما را به میزان لازم و متعادل در ملات استفاده کنید.
5-اگر می‌خواهید عمر و دوام کار شما بیشتر شود، می‌توانید بعد از اتمام کار به مدت یک هفته و هر روز کمی روی کار را آب‌پاشی کنید.

نکات اجرای نمای سیمانی

مراحل انجام نمای سیمانی ساختمان

هر طراحی پیش از این که کار طراحی خود را شروع کند، باید مراحل و شرایط مختلفی را بسنجد؛ ازجمله این مراحل می‌توان به شناسایی بافت منطقه، آب و هوای غالب در منطقه، کاربردی ساختمان و میزان بودجه کارفرما اشاره کرد. شاید فکر کنید که طی کردن این مراحل و انجام طراحی سیمانی کار بسیار راحتی است؛ اما درواقع تمامی این موارد در مقاومت و میزان کیفیت نهایی کار تاثیر بسیار زیادی دارند و باید هریک از آن‌ها از سمت طراح به درستی انجام شود. 

مراحل انجام نمای سیمانی ساختمان

ابزار مورد نیاز برای اجرای نمای سیمانی ساختمان

برای اجرای نمای ساختمان سیمانی به ابزار، عناصر و متریال‌های مختلفی نیاز است. برای اینکه بتوانید کار طراحی خود را به بهترین شکل ممکن و با کیفیت بالا اجرا کنید، لازم است تا ابزار زیر را در اختیار داشته باشید:

شاسی کشی

برای شاسی کشی و متصل کردن توری فلزی به نمای ساختمان به قوطی نیاز است و باید آن‌ها را به صورت عمودی و افقی نصب کرده تا سطحی شبکه‌ای تشکیل شود.

توری رابیتس

توری رابیتس به عنوان زیرسازی بستر زیرین مصالح سیمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ملات پودر سنگ و سیمان

از این ملات برای بیشتر کردن مقاومت و میزان چسبندگی مصالح سیمان و همچنین توری رابیتس استفاده می‌شود.

کروم بندی

کروم بندی یعنی اینکه با استفاده از اندود سیمانی، سطحی صاف را بر روی نما ایجاد کنند.

سیمان

سیمان به عنوان مصالح و متریال اصلی نمای ساختمان و اندود مورد استفاده قرار می‌گیرد. 

نمای ساختمان سفید  و انواع موارد اجرا

جمع بندی

استفاده از نمای ساختمان سیمانی به دلیل قیمت مناسب و ظاهری زیبا و آراسته‌ای که به نمای ساختمان می‌بخشد، در ایران و سراسر جهان بسیار متداول بوده و تاکنون بسیار مورد توجه قرار گرفته است. برای استفاده از نمای ساختمان با سیمان سفید باید حواستان به میزان سیمان سفید و پودر سنگ برای نمای سیمان سفید باشد تا بهترین نتیجه را از کار خود بگیرید.
شما می‌توانید انواع سیمان و سیمان سفید را به وفور در بازار یا در سایت‌های معتبر پیدا کنید و به وسیله آن‌ها انواع نمای سیمانی را که در این مقاله معرفی کردیم را روی نمای ساختمان خود مانند نمای سیمانی مدرن پیاده کنید.
نمای سیمانی ازجمله اقتصادی‌ترین و زیباترین نماها برای ساختمان است و به خوبی نیاز شما از بابت کیفیت و منحصر به فرد بودن را تامین می‌کند. جهت کسب اطلاعات بیشتر و خرید سیمان سفید با شماره ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳ تماس حاصل نموده و یا به سایت مصالح ساختمانی ساختمان دات آی آر مراجعه نمایید.

سوالات متداول

به منظور تهیه ملات سیمان و پودر سنگ، وسایلی مانند سیمان سفید، ماسه سفید، آب، پیمانه و بیل احتیاج دارید. پودر سنگ را در ظرفی بریزید که حاوی هیچ نوع مصالح دیگری نباشد. توجه داشته باشید که اگر از ظرف تمیزی در این مرحله استفاده نکنید، ممکن است رنگ دوغاب تغییر کند. به منظور تهیه ملات سیمان سفید و پودر سنگ به اندازه 8 بیل پرشده از پودر سنگ احتیاج دارید. اگر لازم بود در حین کار می‌توانید مقدار پودر سنگ را افزایش دهید. سپس نصف کیسه از سیمان سفید را داخل ظرف بریزید. یکی از نکات ایمنی که هنگام تهیه ملات سیمان سفید باید در نظر بگیرید، این است که از ماسک استفاده کنید. در صورت عدم استفاده از ماسک حین کار، ذرات ریز وارد ریه‌ها شده و مشکل تنفسی و ریوی برای شما به‌وجود می‌آورند. سپس باید سیمان سفید و پودر سنگ را با یکدیگر ترکیب و مخلوط کنید.

اگر به اندازه 8 بیل پر شده از پودر سنگ را با سیمان سفید ترکیب کردید، باید به همان اندازه ماسه نیز به مخلوط اضافه کنید. افزودن ماسه به این ترکیب باعث می‌شود که میزان استحکام مخلوط پودر سنگ و سیمان سفید پس از خشک شدن افزایش پیدا کند.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display