تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

رنگ ساختمانی نانو

رنگ ساختمانی نانو
 
زمان مطالعه: 5 دقیقه

رنگ نما پوششی مقاوم برای زیباسازی نمای بیرونی منازل مسکونی، اداری، کارخانه ها و ... است که به دلیل ضد آب بودن و ضد فرسایش، طول عمر مصالح را افزایش داده و بر زیبایی سازه می افزاید. فرمولاسیون رنگ بیرونی با رنگ داخلی متفاوت است. فرمول رنگی دیوار بیرونی ساختمان باید با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه تهیه شود.

در این مقاله از ساختمان دات آی آر قصد داریم شما را با رنگ ساختمانی نانو، انواع رنگ نانو و مزایا و معایب رنگ نانوآشنا کنیم .

رنگ بیرونی و ویژگی های یک رنگ خارجی با کیفیت

رنگ نما رنگی ضد آب بر پایه اکریلیک بوده و با استفاده از افزودنی های سیلیکونی ساختاری مناسب به عنوان پوشش رنگی نمای ساختمان دارد. در نما به عنوان لایه نهایی و پوشش تزئینی برای عایق حرارتی خارجی استفاده می شود. اجرای آن آسان و سریع است و ضد آب است و به سطوح اجازه تنفس می دهد. در برابر عوامل خارجی مقاوم است. بر روی رنگ قدیمی نما اجرا شده و جایگزینی با طول عمر بالا است.

معمولاً پوشش هایی که شامل رنگ هستند روی سطوح سیمانی تازه که هنوز گاز دی اکسید کربن دارند اعمال می شود، ناگفته نماند که اجزای سیمانی آنها بسیار قلیایی است، بنابراین پراکندگی های پلیمری مناسب برای این پوشش های رنگی باید در برابر قلیایی بودن مقاوم بوده و از کیفیت خوبی برخوردار باشند. مقاومت در برابر صابونی شدن و عدم مقاومت باند در برابر ویژگی های ذکر شده باعث ترک خوردگی، گچ بری و یا از بین رفتن چسبندگی و در نهایت کاهش طول عمر نما می شود. ویژگی های خوب رنگ نما باعث شده است که این نوع پوشش بیرونی در محدوده وسیع و کاملی از مناطق با ویژگی های آب و هوایی متفاوت گرم و خشک، سرد، معتدل و مرطوب بخصوص در شهرهای بزرگ و مناطق صنعتی که دارای جمعیت و تراکم زیاد هستند. و سطح بالایی از آلودگی دارند استفاده شوند.

اگر بخواهیم در مورد کاربرد رنگ نما صحبت کنیم، باید گفت که این پوشش برای محافظت از سطوح چوبی، بتن و سایر مصالح بخصوص در نمای ساختمان استفاده می شود که البته جنبه تزئینی نیز دارد. آستری که برای کار پیشنهاد می شود عبارت است از: سیلر اپوکسی، بتونه اپوکسی بر پایه رزین اکریلیک تک جزئی پایه آب. توصیه می شود از یک لایه سیلر برای تقویت لایه رنگ استفاده کنید.

 مکانیسم خشک شدن آن: مصرف حدود 270 گرم در متر مربع برای یک لایه رنگ 80 میکرون، خشک کردن سطحی به مدت 30 دقیقه، خشک کردن نسبی به مدت 1 ساعت و رنگ آمیزی مجدد به مدت 8 ساعت بخشی از روال کار خواهد بود. همچنین می توانید از بتونه اپوکسی برای آب بندی و تراز کردن سطح استفاده کنید.

رنگ نانو

 

 رنگ نانو

اصطلاح رنگ ساختمانی نانو تا حد زیادی این محصول را معرفی می کند: رنگ ساخته شده با فناوری نانو. به طور خلاصه، فناوری نانو با ذرات بسیار کوچک سروکار دارد. خود نانو اساساً مقیاسی کوچکتر از میکرومتر برای اندازه گیری است.رنگ نانو با همین تکنولوژی و با رزین اکریلیک ساخته شده است. رنگ نانو دیوار یا رنگ نانو نما از نظر ظاهری هیچ تفاوتی با رنگ های معمولی ندارد و بدون حلال قابل استفاده است.

ویژگی اصلی خرید رنگ ساختمانی نانو عایق بودن سطوح در برابر سرما و گرما و مقاوم ساختن آنها در برابر آلودگی های جذبی است. البته این رنگ ویژگی های خاص دیگری نیز دارد که باعث می شود در اجرای روش های خاص رنگ آمیزی ساختمان مدرن بسیار استفاده شود.

رنگ آمیزی دیوار با غلتک، قلم مو و اسپری با انواع رنگ نانو آسان است. حتی اگر به جای رنگ نانو برای دیوار به دنبال گزینه لوکس تری با همان مزایا و ویژگی های خاص هستید، می توانید از کاغذ دیواری نانو برای تغییر دکوراسیون خود استفاده کنید.همچنین از رنگ نانو برای عایق کاری استخرها، مخازن آب بتنی، پشت بام ها، روف گاردن ها، دیوارهای سبز، مکان های مرطوب مانند توالت و حمام استفاده می شود.

رنگ نانو را می توان بر روی سطوح مختلف آجر، سنگ، سیمان، بلوک های بتنی، گرانیت، مرمر، فلز و ... استفاده کرد.انواع رنگ نانو که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد با توجه به کاربردهای مورد نیاز در جاهای مختلف ساختمان استفاده می شود. به عنوان ضد باکتری، نسوز، عایق رطوبت و آب گریز.

رنگ نانو

انواع رنگ نانو

1. رنگ ضد آب

2. رنگ ضد خوردگی

3. رنگ عایق حرارتی

4. رنگ ضد خش

5. رنگ آنتی باکتریال

6. رنگ خود ترمیم شونده

7. رنگ ضد انعکاس و بازتابنده

مزایا و معایب رنگ نانو

کاربردهای رنگ ساختمانی نانو

 رنگ نانو کاربردهای زیادی در ساخت و ساز دارد که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

با توجه به ویژگی های این رنگ بهترین گزینه برای پوشش نمای ساختمان است.

علاوه بر نمای ساختمان می توان از رنگ نانو برای تمامی قسمت های ساختمان استفاده کرد.

از رنگ نانو می توان به عنوان ضد زنگ روی سطوح فلزی ساختمان نیز استفاده کرد.

همچنین از رنگ نانو برای عایق کاری استخرها، مخازن آب ساخته شده از بتن، پشت بام ها، پشت بام باغها، دیوارهای سبز، مکان های مرطوب مانند توالت و حمام استفاده می شود.

رنگ نانو را می توان بر روی سطوح مختلف آجر، سنگ، سیمان، بلوک های بتنی، گرانیت، مرمر، فلز و ... استفاده کرد.

مزایا و معایب رنگ نانو

 مزایای رنگ نانو

  •         رنگ نانو نیازی به حلال ندارد، بنابراین دوستدار طبیعت است.
  •         در برابر باران و رطوبت محیطی مقاوم است.
  •         به دلیل مقاومت بالایی که دارد، در شرایط آب و هوایی مختلف و مکان های مختلف از جمله نما و سقف مورد استفاده قرار می گیرد.
  •         استحکام چسبندگی بالایی دارد و روی سطوح مختلف از جمله چوب، فلز، گچ، سیمان، بتن و ... استفاده می شود.
  •         در رنگ آمیزی و عایق کاری سطوح کاربرد دارد.
  •         در برابر رشد باکتری ها، قارچ ها و کپک ها مقاوم است.
  •         به راحتی با صابون و آب شسته می شود.
  •         در مقابل اشعه UV خورشید مقاومت دارد.
  •         می توان با هر ابزار رنگ آمیزی اعمال کرد.
  •         ماندگاری بسیار بالایی دارد.
  •         در مقابل ذرات معلق در هوا مقاومت دارد.
  •           در مصرف انرژی در ساختمان می شود صرفه جویی می شود.
  •         سرعت خشک شدن رنگ نانو مناسب است. (حدود 4 ساعت)

معایب رنگ نانو

  •         به نصاب حرفه ای نیازمندیم
  •         ویسکوزیته بالا
  •         تشکیل تراکم
  • عدم دسترسی در برخی مناطق حاشیه ای

سخن پایانی

 در این مقاله به بررسی و توضیح رنگ ساختمانی نانو، انواع رنگ نانو و مزایا و معایب رنگ نانو پرداختیم. همچنین رنگ نانو را به عنوان یک رنگ بیرونی ساختمان بررسی نموده و کاربردهای آن را نیز شرح دادیم.

برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید رنگ ساختمانی نانو به sakhteman.ir (مرجع تخصصی صنعت ساختمان) مراجعه نموده و در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل نمایید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display