تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

راهنمای کامل رنگ ساختمانی بدون بو

راهنمای کامل رنگ ساختمانی بدون بو
 
زمان مطالعه: 5 دقیقه

رنگ‌ روغن تا چند سال پیش در عرصه‌ نقاشی ساختمان‌ها یکه‌ تاز بود و هیچ رنگی به گرد پایش نمی‌رسید. بوی آزاردهنده رنگ روغنی، همه جا همراه نقاش‌های ساختمانی بود و کسی فکر نمی کرد روزی انتخاب دیگری هم برایش وجود داشته باشد. ولی بالاخره رنگ‌های پایه‌ آب پا به عرصه گذاشتند. رنگ‌هایی که از محصولات پتروشیمی مانند تینر و غیره به‌عنوان حلال استفاده نمی‌کنند.

رنگ ساختمانی بدون بو علاوه بر اینکه سازگار با محیط‌زیست است، هنگام اجرا بوی آزاردهنده‌ای نداشته و می‌تواند انتخاب بسیاری افراد برای نقاشی ساختمان باشد. در ادامه مقاله به توضیح بیشتر رنگ بدون بو و همچنین قیمت خرید رنگ ساختمانی بی بوخواهیم پرداخت.

 رنگ ساختمانی بدون بو

 همه رنگ‌های ساختمانی برای این که در دمای معمولی خشک نشوند نیاز به یک حلال دارند. حلال‌ها با رنگ ترکیب شده و برای نشستن روی سطوح مختلف آماده‌ می شوند. رنگ‌های روغنی با محصولات پتروشیمی مانند تینر رقیق می‌شوند و این باعث بوی نامطبوع هنگام نقاشی می شود. البته همه‌ رنگ‌ها  با تینر و یا سایر محصولات پتروشیمی رقیق نمی شوند. رنگ‌های بی‌ادعا و کم‌توقعی هم وجود دارند که در آب حل می شوند. رنگ‌های حلال در آب‌ بوی کمی هنگام نقاشی ساختمان داشته و کاملا با محیط‌زیست سازگار هستند. البته رنگ‌هایی مانند رنگ مولتی‌ کالر ساختمان هم وجود دارند که احتیاج به حلال خاصی نداشته و به صورت آماده در بازار وجود دارند. این رنگ ها بوی خیلی کمی دارند. در کل اگر به‌دنبال رنگ ساختمانی بدون بو هستید می‌توانید به یکی از گزینه‌های زیر فکر کنید: 

  •         رنگ پلاستیک
  •         رنگ اکرلیک
  •         رنگ مولتی‌کالر
  •         پوشش دیواری بلکا

در ادامه هر کدام از این رنگ‌ها را به طور مفصل توضیح داده‌ایم!

 رنگ پلاستیک؛ رنگ بدون بو و کم خرج

 انتخاب یک رنگ به موارد زیادی بستگی دارد. هزینه، جنس سطح، زمان و غیره. همه و همه در زمان انتخاب رنگ اهمیت دارند. خیلی‌ها جدای از همه‌ این‌ موارد، بوی رنگی که انتخاب می‌کنند برایشان اهمیت دارد. اگر به هر علتی می‌خواهید یک رنگ بدون بو و بی‌دردسر داشته باشید، رنگ پلاستیک می‌تواند گزینه‌ خوبی برای شما باشد. از ‌جایی که این رنگ پایه‌ آب است، هم خیلی زود بعد از اجرا خشک می‌شود و هم بوی خیلی کمی دارد. البته بهتر است این را هم مد نظر داشته باشید که رنگ پلاستیک قابل شستشو نیست. اگر دیوارهای منزلتان گردوخاک و کثیفی داشته باشد، نمی‌توانید حتی فکر دستمال خیس یا شلنگ آب را بکنید. رنگ پلاستیک بیشتر برای رنگ‌آمیزی سقف‌ها، داخل کمد، راه‌پله‌ها، پارکینگ و غیره به کار می رود. البته اگر از آن دسته افرادی هستید که سالی یکبار بساط رنگ‌آمیزی ساختمان‌شان به‌راه است، در انتخاب این رنگ بدون بو شک نکنید.

رنگ اکرلیک، رنگ ساختمانی بی بو

 رنگ اکریلیک با آن که جزء رنگ های پایه‌ آب است، ولی برعکس رنگ پلاستیک، قابل شستشو است. این رنگ مانند سایر رنگ های پایه آب، هنگام اجرا بوی خیلی کمی دارد که همان هم به بوی تینر یا محصولات پتروشیمی دیگر مربوط نیست. اکرلیک را می‌توان به‌عنوان یک رنگ ساختمانی بدون بو با عمر زیاد و ماندگاری طولانی به‌ شمار آورد. رنگی که روی تمام سطوح مانند چوب و آهن می‌نشیند و اجرای راحت و بی‌دردسری دارد. اگر از آن افرادی هستید که دغدغه‌های محیط‌زیستی دارند و برایشان اهمیت دارد رنگی که انتخاب می‌کنند برای طبیعت مضر نباشد، بهتر است بدانید رنگ اکرلیک کاملاً با محیط‌زیست سازگار است. از طرفی اجرای این رنگ بدون بو با غلطک و خیلی سریع انجام می‌ گیرد و بعد از رنگ‌آمیزی، زمان زیادی برای خشک شدن نمی خواهد. رنگ اکرلیک با تنوع فراوانی که دارد، برای کسانی که یک رنگ کامل می‌خواهند، انتخاب بسیار مناسبی‌ست!

رنگ ساختمانی بی بو

رنگ مولتی‌کالر، رنگ بدون بو و دشمن گرد و خاک

 همان­طور که ذکر کردیم، علاوه بر رنگ‌های روغنی و پلاستیک، رنگ مولتی‌کالر هم می تواند جزء انتخاب‌های شما باشد. رنگ مولتی کالر یک رنگ بدون بو و جدید با ویژگی‌های خاص و جذاب است. این رنگ مناسب کسانی است که می‌خواهند دیوارهای چند رنگ یا طرح‌دار داشته باشند. مولتی‌کالر احتیاج به رقیق کننده ندارد و همین سبب می‌شود هنگام اجرا بوی زننده‌ای نداشته باشد. رنگ های مولتی کالر با دستگاه‌های بخصوصی اجرا می شوند. این رنگ ها طرح های بسیار متنوع و جذابی دارند که حتماً نمونه های آن را در اطرافتان دیده اید. اگر به بوی رنگ و گرد و خاک محیط حساس هستید، رنگ مولتی‌کالر حتما گزینه‌ مناسبی برایتان خواهد بود. چون هنگام اجرا بوی خیلی کمی دارد و کثیفی و گرد و خاک را هم به خودش جذب نمی‌کند.

بلکا، رنگ ساختمانی بدون بو

 اگر به هر علتی از رنگ‌آمیزی دیوارها فراری هستید و نمی‌خواهید درگیر دردسرهای نقاشی ساختمان شوید، پوشش دیواری بلکا می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. این پوشش دیواری سریع و آسان اجرا می‌شود و بوی نامطبوع و زننده‌ای هم ندارد. اگر به بوی چسب‌هایی که برای چسباندن کاغذ دیواری استفاده می‌شود حساسیت دارید، نگران نباشید؛ چون برای اجرای بلکا، چسب هم استفاده نمی‌شود. بلکا نوعی پوشش دیواری سلولوزی است که با آب مخلوط شده و روی دیوار اجرا می شود. البته بلکا علاوه بر بدون بو بودن و مزایای دیگرش، معایبی هم دارد و برای کسانی که زود از یک طرح و رنگ دلزده می‌شوند مناسب نیست؛ این پوشش به‌سختی از روی سطوح کنده و جدا می‌شود و اگر بعد از مدتی دل‌تان را بزند برای برداشنتش باید زحمت زیادی را متحمل شوید.

قیمت رنگ ساختمانی بدون بو

 رنگ‌های ساختمانی به تناسب جنس و کیفیت آنها، قیمت‌های متفاوتی دارند. ازطرفی زیرکاری رنگ هم در تعیین قیمت نهایی موثر است. قطعاً قیمت رنگ‌آمیزی یک دیوار صاف و سفید با یک دیوار ناهموار و موج‌دار یکی نیست.  در ادامه حداقل و حداکثر قیمت رنگ ساختمانی بی بو را با توضیحات تکمیلی هر کدام خلاصه وار بیان می‌کنیم: نکته تکمیلی در مورد قیمت رنگ های ساختمانی که برای آن مقادیر حداقل و حداکثر مشخص کرده ایم این است که قیمت این رنگ‌ها بر اساس معیارهای مختلف، تفاوت می کند. به همین دلیل نمی توان قیمت ثابت و قطعی برای آن ها اعلام کرد.

قیمت رنگ پلاستیک: این رنگ بی بو جزء ارزان‌ترین و به‌صرفه‌ترین رنگ‌های بازار محسوب می شود. نوعِ با کیفیت این رنگ، به ازای هر مترمربع، هفت تا ده‌هزار تومان است.

 قیمت رنگ اکرلیک: زیرسازی این رنگ و پرایمری که برای زیرکار استفاده می‌شود در قیمت نهایی موثر است. رنگ اکرلیک به‌ازای هر مترمربع حداقل 12,500 و حداکثر 21,000 تومان هزینه بر است.

 قیمت رنگ مولتی‌کالر: این رنگ جدید و بی بو، با کیفیت‌های مختلف در بازار موجود است و اگر بخواهید برای رنگ‌آمیزی منزلتان از مولتی‌کالر استفاده کنید باید برای هر مترمربع حداقل 10,000 و حداکثر

17,000 تومان هزینه کنید.

قیمت پوشش دیواری بلکا: بلکا کیفیت‌های مختلفی دارد. هزینه‌ پوشش بلکا برای هر متر مربع حداقل 8,500 و حداکثر 20,000 تومان است.

همه‌ این رنگ‌ها بدون بو هستند و با کیفیت‌ها و قیمت‌های متنوع در بازار موجودند.

رنگ بدون بو

کلام آخر

این روزها همه به هر طریقی می‌خواهند حامی محیط‌زیست باشند و طوری زندگی کنند که طبیعت دچار آسیب کمتری شود. بنابراین در تلاشند برای هر چیز مضری یک جایگزین خوب پیدا کنند. امروزه رنگ‌ ساختمانی بدون بومانند پلاستیک، اکرلیک و غیره کاملا سازگار با محیط زیست هستند. این رنگ‌ها پایه‌ آب هستند و با مواد پتروشیمی مانند تینر و غیره میانه‌ خوبی ندارند. همین جدایی از مواد پتروشیمی سبب می‌شود این رنگ‌ها بوی تند و تیزی نداشته باشند و هنگام اجرا از حساسیت، سردرد وغیره خبری نباشد. بنابراین اگر به دنبال یک رنگ ساختمانی بی بوهستید با کارشناسان ما درsakhteman.ir( مرجع تخصصی صنعت ساختمان) مشورت کنید تا بهترین و مناسب‌ترین رنگ بدون بو را به شما پیشنهاد کنند.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display