تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

بهترین مارک های رنگ روغن ساختمانی

بهترین مارک های رنگ روغن ساختمانی
 
زمان مطالعه: 6 دقیقه

پس از انتخاب نوع رنگ روغنی برای رنگ آمیزی نوبت به انتخاب برند تولید کننده می‌رسد که کیفیت نهایی کار را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بهترین برندهای رنگ ساختمانی روغن علاوه بر چسبندگی و پوشش دهی بالا، از ثبات رنگ قابل توجهی برخوردار هستند. تنوع برندهای رنگ روغن موجود در بازار بالاست و متقاضیان در دو راهی قرار می‌گیرند. ازاین‌رو شناخت برندهای معروفی که امتحان خود را پس داده‌اند امری هوشمندانه است. بهترین مارک های رنگ روغن ساختمانی تنها ایرانی نیستند و مارک‌های خارجی هم حرفی برای گفتن دارند. با ما همراه باشید تا علاوه بر معرفی بهترین برندهای رنگ روغن ایرانی و خارجی، ویژگی‌های رنگ روغنی مناسب را بررسی کنیم.

برندهای رنگ روغن ساختمانی

معرفی رنگ روغنی

رنگ روغنی که جزء رنگ‌های پایه نفتی است حاوی مقدار قابل توجهی رزین می‌باشد. این نوع رنگ دارای خاصیت ضد رطوبت و ضد آب است که سبب کارایی و محبوبیت بالای آن شده است. رنگ‌های روغنی به طور کلی از ترکیب حلال‌های نفتی و رزین‌های مختلف تولید شده و مقاومت نسبتا بالایی دارند. این دسته از رنگ‌ها پوشش دهی فوق‌العاده دارند و برای تمامی سطوح قابل استفاده هستند. ازاین‌رو انتخاب اغلب نقاشان برای نقاشی دیوار‌ها و سطوح در معرض رطوبت و آلودگی، رنگ روغنی است. این رنگ‌ها با مواد نفتی رقیق می‌شوند و پروسه رنگ آمیزی نسبتا طولانی دارند. البته که ماندگاری و دوام رنگ‌های روغنی بر همگان آشکار است.

ویژگی‌های بهترین برندهای رنگ روغن ساختمانی

بهترین برندهای رنگ روغن ساختمان اگر چه با هم تفاوت‌هایی دارند اما همه آن‌ها ویژگی‌های خاصی دارند که سبب تمایزشان از سایرین شده‌اند. به طور مثال بهترین رنگ روغنی‌ها علاوه بر پوشش دهی بالا، سطحی صاف و یکدست نیز ایجاد می‌کنند. در واقع مزایای و ویژگی‌های یک رنگ روغنی خوب از معایب آن بیشتر هستند. برخی از ویژگی‌های شایان توجه بهترین مارک‌ های رنگ روغن ساختمان شامل موارد ذیل هستند:

کیفیت

کیفیت رنگ روغنی شامل چسبندگی بالا، پوشش دهی مطلوب، ماندگاری، غلظت و خاصیت ضد آب است. در واقع یک رنگ با کیفیت دارای ویژگی‌های مذکور بوده و سطحی صاف به وجود می‌آورد.

مواد اولیه غیر سمی

هرچند که رنگ‌های روغنی دارای ترکیبات شیمیایی سنگین هستند اما استفاده از مواد اولیه استاندارد ویژگی برندهای مطلوب است. در واقع برندهای باکیفیت از اضافه کردن مواد سمی به ترکیب رنگ پرهیز می‌کنند.

قابل استفاده برای تمامی سطوح

یک رنگ روغنی مناسب علاوه بر دیوار و سقف، قابلیت استفاده روی سطوح چوبی و فلزی را نیز دارد. به طوری که رنگ روغنی خوب روی سطوح مختلف ماندگاری و دوام خود را حفظ می‌کند.

تنوع رنگ

تنوع رنگ‌های ساختمانی فاکتور مهمی است که امکان تهیه رنگ مدنظر خریداران را مهیا می‌کند. ازاین‌رو برندی که طیف رنگ‌های متنوعی تولید می‌کند محبوبیت بالایی دارد.

بسته بندی و تاریخ مصرف

بسته بندی حرفه‌ای و اصولی رنگ‌های ساختمانی علاوه بر حفظ خواص رنگ، حمل و استفاده را هم برای مصرف کننده آسان می‌کند. علاوه بر این درج تاریخ تولید و انقضا در کنار سایر توضیحات محصول، ویژگی رنگ‌ روغنی‌های مناسب است.

بهترین مارک های رنگ روغن ساختمانی

بهترین مارک های رنگ روغن ساختمانی

طی سال‌های اخیر در پی افزایش درخواست برای رنگ ساختمانی از جمله رنگ روغنی، تولید کنندگان زیادی در این عرصه فعالیت کرده‌اند. به طوری که برندهای داخلی و خارجی رنگ روغنی در بازار موجود هستند. نظر به اینکه هر رنگ روغنی، باکیفیت و مناسب نیست، شناخت برندهای نامدار و محبوب برای مصرف کنندگان خالی از لطف نیست. بهترین برندهای رنگ روغن ساختمانی شامل موارد ذیل هستند:

رنگ سحر

شرکت رنگ سحر یکی از تولید کنندگان نسبتا قدیمی عرصه رنگ ساختمانی و صنعتی است که جزء بهتدین برندهای رنگ روغن ایرانی به شمار می‌آید. رنگ روغن ساختمانی سحر در انواع براق، نیمه براق و مات در بسته بندی‌های متنوع قابل تهیه است. رنگ‌ روغنی سحر علاوه بر پوشش دهی و چسبندگی بالا، در برابر رطوبت و عوامل محیطی مخرب مقاومت بالایی دارد.

شرکت رنگ هاویلوکس

شرکت رنگ هاویلوکس از تولیدکنندگان نامدار ایرانی است که از سال ۱۳۳۹ در زمینه تولید انواع رنگ باکیفیت فعالیت می‌کند. تمام محصولات هاویلوکس اعم از رنگ روغنی و رنگ‌‌های پودری و صنعتی با استاندارد ایزو ۹۰۰۰ و QMI کانادا تولید می‌شوند. رنگ‌های روغنی هاویلوکس در رنگ‌های متنوع از سفید تا سیاه قابل تهیه هستند.

رنگ هپالوکس

یکی دیگر از برندهای رنگ روغن ساختمانی باکیفیت و کاربردی ایرانی، رنگ هپالوکس است. رنگ روغنی هپالوکس روی فام سفید تمرکز کرده و انواع رنگ روغنی سفید براق، نیمه براق و مات را به مشتریان ارائه می‌دهد. 

رنگ پارس اشن

شرکت رنگ پارس اشن با تولید رنگ‌های ساختمانی و صنعتی باکیفیت توانسته در لیست بهترین برندهای رنگ روغن ساختمانی قرار بگیرد. رنگ روغنی‌های پارس اشن در طیف‌های رنگی متنوع در حجم‌های نسبتا بالا قابل تهیه هستند. این رنگ نیز روی سطوح مختلف قابل اجرا است و ماندگاری جالب توجهی از خود نشان می‌دهد.

بهترین برندهای رنگ روغن ساختمان

رنگ ایران و نیپون

شرکت رنگ  ایران و نیپون که از شرکت‌های چند ملیتی تولید رنگ است بیش از ۹۰ سال پیش فعالیت خود را با تولید رنگ آغاز کرده است. از ویژگی‌های جالب توجه رنگ روغنی ایران و نیپون می‌توان به دوستدار محیط زیست بودن آن‌ها اشاره کرد. رنگ‌های روغنی ایران و نیپون در سایزهای ربع، نیم، یک کیلو و ... قابل تهیه هستند.

رنگ الوان

شرکت رنگ الوان طی بیش از ۴۰ سال فعالیت مداوم در عرصه تولید رنگ‌های صنعتی و ساختمانی، توانسته نظر مثبت مصرف کنندگان را جلب کند. علت این امر، تولید محصولات با کیفیت و سازکار با محیط زیست است. تنوع طیف رنگ روغنی الوان انتخاب را برای مصرف کنندگان بسیار آسان کرده است.

رنگ روغنی والسپار

شرکت آمریکایی والسپار جزء بهترین مارک‌ های رنگ روغن ساختمانی است که بهترین رنگ‌های روغنی را به کشورهای دیگر صادر می‌کند. کیفیت، دوام، ماندگاری و زیبایی رنگ‌های روغنی والسپار امری بدیهی است.

برند بنجامین مور

برند بنجامین مور با بیش از ۱۴۰ سال فعالیت در زمینه تولید انواع رنگ‌های باکیفیت توانسته به برندی جهانی بدل شود. کیفیت رنگ‌های روغنی بنجامین مور همچون سایر محصولات آن بسیار مناسب است.

سخن پایانی

نظر به اینکه برندهای رنگ روغن ساختمانی متنوعی در بازار عرضه می‌شوند، شناخت بهترین مارک ها برای خرید رنگ ساختمانی روغن برای رنگ آمیزی مطلوب امری هوشمندانه است. ازاین‌رو در این مقاله علاوه بر معرفی بهترین برندهای رنگ روغن ایرانی و خارجی، ویژگی‌های آن‌ها را هم بررسی کردیم. در همین راستا ساختمان دات آی آر به عنوان مرجع تخصصی صنعت ساختمان نیز وظیفه خود می‌داند انواع رنگ‌ روغنی، کاربرد و نحوه استفاده از آن را برای کاربران شرح دهد. این مجموعه نوپا با کادری مجرب و توانمند توانسته تغییراتی مثبت در صنعت ساختمان ایجاد کند.

سوالات متداول

دلیل محبوبیت رنگ روغنی چیست؟

سطح صافی را ایجاد می کند. به دلیل قابلیت انعکاس نور می‌تواند فضای روشن و مطلوبی را ایجاد کند.

کدام نوع رنگ روغنی زودتر خشک می شود؟

در این نوع رنگ نوع مات آن زود تر از نوع براق خشک میشود.

میزان ترکیب دو نوع براق و مات رنگ روغنی برای نقاشی سطوح مختلف به چه صورت است؟

برای رنگ آمیزی دیوار ها به صورت پنجاه پنجاه ترکیب می‌شوند، برای درها و سطوح چوبی به صورت هفتاد درصد براق و سی درصد مات استفاده می‌شود و برای سقف های پذیرایی و حمام نیز به صورت هفتاد درصد مات و سی درصد براق استفاده می شود.

رنگ روغنی مات برای چه سطوحی مناسب است؟

رنگ روغنی مات برای سطوح با پستی بلندی بشتر مناسب است زیرا پستی و بلندی هارا نشان نمی‌دهد به دلیل مات بودن و انعکاس ندادن نور، البته برای استفاده در دیوار های اصلی خانه خیلی مناسب نیست.

رنگ روغنی نیمه براق چیست و این نوع رنگ چگونه تولید می‌شود؟

این رنگ ازترکیب دو نوع براق و مات تشکیل می شود که این نوع رنگ ها به اندازه رنگ براق نور را انعکاس نمیدهند و تا حدودی پستی و بلندی را می‌پوشانند و به نوعی برخی ایرادات رنگ های براق و مات را رفع کرده است.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display