تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

رنگ مناسب دیوار گچی چه ویژگی هایی دارد؟

رنگ مناسب دیوار گچی چه ویژگی هایی دارد؟

همانطور که می‌دانید دیوار بخش بسیار مهمی در هر خانه ای است که رنگ و طرح آن تأثیر بسیار زیادی در زیبای و جلوه دکوراسیون داخلی دارد. برای اینکه بتوانید رنگ مناسب دیوار گچی را انتخاب کنید باید درباره انواع رنگ‌ها و کارایی‌شان شناخت کافی داشته باشید. اگه که تصمیم دارید دکوراسیون منزل خود را تغییر دهید و مایل به رنگ آمیزی دیوار های گچی هستید باید بدانید بهترین رنگ برای دیوار گچی رنگی است که تمام ویژگی های یک رنگ خوب را داشته باشد. در نهایت انتخاب رنگ مناسب دیوار گچی یک راهکار عالی برای زیباتر نشان‌دادن دکوراسیون داخلی است.

شاید برای شما هم این سؤال پیش بیاید که چه رنگی برای دیوار گچی مناسب است یا با چه رنگی بهتر است دیوار گچی را رنگ کنیم؟

در این مقاله درباره رنگ مناسب دیوار گچی و مراحل رنگ‌کردن دیوار گچی اطلاعاتی در اختیار قرار داده‌ایم. اگر می‌خواهید رنگ موردنیاز خود را پیدا کنید با ما همراه باشید.

رنگ مناسب برای دیوار گچی چه نوعی است؟

رنگ مناسب برای دیوار گچی چه نوعی است؟

برای دانستن پاسخ این سؤال شما باید درباره جنس و نوع پوشش دیوار اطلاعاتی داشته باشید و باتوجه‌به این موارد و سلیقه خود رنگ مناسب دیوار گچی را پیدا کنید. رنگ دیوار را بر اساس اینکه در محیط داخل یا بیرون خانه قرار می‌گیرد و جنس و اندازه هماهنگی آن با نقاشی ساختمان انتخاب می‌کنند. انتخاب بهترین رنگ برای دیوار گچی در خاص نشان‌دادن منزلتان تأثیر بسزایی دارد. البته لازم است بدانید داشتن اطلاعات کافی درباره مراحل رنگ کردن دیوار گچی نیز کمک بسیاری در باکیفیت‌تر دیده‌شدن آن می‌کند.

انواع رنگ مناسب برای دیوار گچی

انواع مختلفی از رنگ ها برای رنگ‌آمیزی دیوارهای گچی موجود هستند که هر کدام ویژگی و کارایی متفاوتی دارند. در ادامه برخی از آنها را به شما معرفی کرده‌ایم که باتوجه‌به نیاز خود رنگ مناسب دیوار گچی را پیدا کنید.

رنگ پرایمر برای دیوار گچی

رنگ پرایمر برای دیوار گچی

رنگ پرایمر در واقع برای ایجاد زیر ساخت و زیر لایه نقاشی، برای محافظت‌کردن از دیوارهای گچی استفاده می‌شود. در دیوارهایی که به‌تازگی رنگ شده‌اند و یا نوساز هستند به‌صورت محلول و با حجم ده درصد آب از رنگ پرایمر استفاده می‌شود که این کار باعث می‌شود گچ دیوار دوباره خیس بخورد و آمادگی جذب رنگ را داشته باشد. به این خاطر در بین گزینه‌های بهترین رنگ برای دیوار گچی رنگ پرایمر نیز وجود دارد.

رنگ زیر لایه برای دیوار گچی

یکی دیگر از انواع رنگ مناسب برای دیوار گچی رنگ زیر لایه است از این رنگ در واقع برای پوشاندن سطح دیوار هایی که قبلاً رنگ خورده‌اند استفاده می‌شود. این رنگ مانند پوششی هستند که برای رنگ‌های زیرین کار قبل از اعمال رنگ اصلی استفاده می‌شوند. بسته به رنگ اصلی باید تیره یا روشن بودن رنگ زیر لایه را انتخاب کنید. یعنی رنگ زیر لابه وابسته به رنگ نهایی است.

رنگ های براق

از دیگر رنگ مناسب دیوار گچی رنگ براق است. از رنگ های براق بیشتر برای سطوح چوبی استفاده می‌شود؛ زیرا درخشندگی و جلوه زیادی به آن می‌دهد علاوه بر این برای زیر سازی لایه‌هایی دیوار نیز استفاده می‌شود. از این رنگ‌ها برای پوشش سطح دیوار قبل از اعمال رنگ و نقاشی ساختمان استفاده می‌شود که کیفیت نهایی کار را بسیار بالا می‌برد. شناخت این رنگ‌های کمک می‌کند بهترین رنگ برای دیوار گچی را باتوجه‌به کارایی آن بشناسید.

رنگ اکریلیک

رنگ اکریلیک

از ویژگی های بسیار مهم این رنگ قابلیت شستشوی آن است که این رنگ را برای استفاده در محیط‌های بیرون خانه بسیار مناسب می‌کند. علاوه بر این به دلیل انعطاف‌پذیری بالایی که دارد تمامی ترک‌ها و مشکلات سطح زیرین را می‌پوشاند. این رنگ بسیار بادوام و باکیفیت است. رنگ اکریلیک را می‌توان رنگ مناسب دیوار گچی خواند. خوب است بدانید این رنگ هنگام کار بوی آزاردهنده‌ای ندارد.

 

رنگ روغنی

بهترین رنگ برای دیوار گچی رنگ روغنی است؛ زیرا علاوه بر این که قابلیت شستشو دارد کثیفی و آلودگی به راحتی از روی سطح آن پاک می‌شود و در نهایت حالتی براق و بسیار متفاوت به دیوار می‌دهد. این رنگ محبوبیت زیادی بین نقاشان و رنگ‌آمیزان دارد.

رنگ لاتکس

رنگ لاتکس از لحاظ کارایی شباهت زیادی به رنگ اکریلیک دارد و قابل شستشو است. این رنگ نفوذپذیری بسیار بالایی دارد به همین دلیل از آن در فضاهایی که مرطوب هستند؛ مانند حمام و دستشویی نیز می‌توان استفاده کرد علاوه بر این ها این رنگ از رشد کپک و قارچ جلوگیری می‌کند.

مراحل رنگ‌کردن دیوار گچی

داشتن اطلاعات کافی درباره مراحل رنگ کردن دیوار گچی به شما کمک می‌کند که در انتهای کار نتیجه مطلوبی به دست آورید. در ادامه مراحل کار را توضیح داده‌ایم:

  1.      ابتدا آن بخش‌هایی از دیوار مثل، قرنیز و حاشیه‌های دیوار را که نمی‌خواهید رنگی شود را به کمک چسب‌های مخصوص بپوشانید.
  2.      سپس رنگ انتخابی خود را به کمک غلطک بر روی کل سطح اجرا کنید و به کمک قلم مو گوشه‌های دیوار را رنگ کنید.
  3.      باتوجه‌به نوع رنگ انتخابی خود و میزان زمانی که لازم دارد صبر دهید تا دست‌اول کاملاً خشک شود.
  4.      سپس همین مراحل را برای دست‌دوم انجام دهید. تکرار این کار بسته به میزان پوشانندگی رنگ موردنظر دارد؛ پس این کار را تا زمانی که کل سطح به خوبی با رنگ پوشانده شود ادامه دهید.

پس از رنگ زدن دیوار گچی و قبل از خشک شدن کامل رنگ، برچسب ها را از روی سایر سطوح بکنید، زیرا بعد از خشک شدن ممکن است که رنگ دیوار با چسب کنده شود.

سخن پایانی

در این مقاله اطلاعاتی درباره رنگ ساختمانی و مراحل رنگ کردن دیوار گچی در اختیارتان قرار دادیم. رنگ های مختلفی با برند های مختلفی در بازار موجود هستند که شما با داشتن اطلاعات کافی درباره آنها به‌راحتی می‌توانید رنگ موردنیاز خود را پیدا کنید. اگر به دنبال خرید رنگ ساختمانی مناسب دیوار خانه خود هستید می‌توانید به سایت ساختمان دات آی آر مراجعه کنید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display