شرکت ساروج از سال 1354جهت پایه گذاری یک مجموعه صنعتی شروع به کار کرده است و به ساخت و تولید محصولات شیمیایی و پلیمری پرداخته است. این شرکت اولین بار در قم احداث شد و شروع به بهره برداری کرد. شرکت ساروج از تولید کننده های انواع چسب های صنعتی، هات ملت، زرین های پلی ونیل استات، انواع چسب کاشی پودری، سرامیک پودری، چسب سرامیک خمیری، چسب بتن، چسب سنگ و غیره است. چسب ساروج یکی از محصولات باکیفیت این شرکت است و انواع مختلفی دارد آشنایی با برند ساروج به شما این امکان را میدهد که چسب دلخواه خود را انتخاب کنید و از کیفیت بالایی آن مطمئن باشید. در ادامه این مقاله درباره چسب ساروج و انواع چسب ساختمانی ساروج اطلاعاتی در اختیارتان قرار دادهایم.
انواع چسب ساروج
خوب است بدانید که چسب ساروج در انواع مختلفی در بازار موجود است و هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. این چسب بهطورکلی در دو نوع اپوکسی و پلیمری موجود است و هر کدام کاربردهای مخصوص خود را دارند. برای اینکه بدانید چسب موردنظرتان کدام است و کدام ویژگی را باید داشته باشد بهتر است از یک متخصص کمک بگیرید تا انواع چسب ساختمانی ساروج و ویژگیهای آنها را به شما معرفی کند. در ادامه از انواع چسب ساختمانی ساروج برایتان خواهیم گفت.
چسب بتن و خواص آن
یکی از مواد صنعتی که همیشه بسیار مورداستفاده قرار میگیرد و در صنعت ساختمانسازی کاربرد دارد چسب بتن نامیده میشود، کاربردهایی که چسب بتن دارد شامل: آببندی، ترمیم بتن، افزایش مقاومت بتن، ترمیم بافتهای قدیمی بتن، جلوگیری از ترک بتن، تقویت خواص فیزیکی و شیمیایی آن است. چسب ساروج بهصورت مایع و رنگ شیری در بازار موجود است و هنگامی که با ملات ترکیب شده بیرنگ میشود.
چسب بتن در برابر آتش، حریق، نور، گرما، سرما، رطوبت و ضربه به دلیل ساختار منحصربهفرد خود مقاومت بالایی نشان میدهد. از دیگر ویژگیهای این چسب میتوان به قیمت مناسب آن، سرعتبخشیدن به روند کار، ضدخزه و جلبک بودن و خصوصیت آنتیباکتریال آن اشاره کرد. آشنایی با برند ساروج در زمینه شناخت ماهیت اصلی این چسب نیز اطلاعاتی در اختیارتان قرار میدهد.
چسب اپوکسی
ز انواع چسب ساروج میتوان به چسب اپوکس اشاره کرد این چسب بهصورت کلی از دو جز تشکیل شده است و به دلیل طراحی و تولید متفاوتی که دارد دوام بتن و قدرت چسبندگی آن را نیز بالا میبرد. تمام این ویژگیها سبب میشود از این چسب برای چسباندن بتن جدید به بتن قدیمی استفاده شود و باید بدانید که این چسب مانع نفوذ آب نیز میشود. استفاده از این چسب اینگونه است که باید دو جزء چسب اپوکسی را با یکدیگر مخلوط کنید و مدت کوتاهی آن را هم بزنید سپس باید سطح موردنظر خود را با یک برس آغشته به ترکیب موردنظر کاملاً بپوشانید بعد از گذشت ده دقیقه لایه دیگر از چسب بتن روی سطح بزنید. در ادامه اطلاعات بیشتری از چسب ساروج ارائه دادهایم.
مشخصات چسب بتن اپوکسی
- بدون نیاز به چسب حلال است.
- قدرت چسبندگی فوقالعاده بالایی دارد.
- قابلیت پیادهسازی بر روی زیر کار خشک دارد.
- مقاومت قابلتوجه در برابر نیرو کششی و مکانیکی دارد.
- حفظ ویژگیهای کیفی برابر با طول عمر بتن
- اتصال بتن به سطوح فلزی
- ترمیم و مرمت سازه بتنی
- قابلیت استفاده در سازههای غرقابی
- امکان تزریق در انواع ترک
- امکان اتصال بتن جدید به بتنی قدیمی
- اتصال ورقهای FRP روی بتن
- امکان اتصال میلگرد به بتن
- جلوگیری از ایجاد ترک در بتن
- افزایش خاصیت چسبندگی
- افزایش مقاومت مکانیکی
مواردی که در آن از چسب اپوکسی استفاده میشود
- اتصال بتن به سطوح فلزی
- ترمیم و مرمت سازه بتنی
- قابلیت استفاده در سازههای غرقابی
- امکان تزریق در انواع ترک
- امکان اتصال بتن جدید به بتنی قدیمی
- اتصال ورقهای FRP روی بتن
چسب لاتکس
از انواع دیگر قابل خرید چسب ساختمانی ساروج میتوان به چسب لاتکس اشاره کرد، این چسب بر پایه لاتکس است و مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه، تغییرات دما و غیره از خود نشان میدهد و در واقع یک ترکیب غیرسمی است و هیچگونه عوارضی ایجاد نمیکند. از خاصیتهای این چسب ساروج میتوان به مقاومت شیمیایی، آببندی، افزایش الاستیسیته بتن، افزایش قدرت چسبندگی چسب بتن و غیره اشاره کرد. از چسب ساروج علاوه بر این کارها میتوان برای چسباندن سرامیک روی کف و دیوار، نصب موزاییک، سنگ مرمر، کاشی معدنی، سنگهای طبیعی، آجر لعابدار و غیره استفاده کرد.
کاربرد چسب لاتکس
با آشنایی با برند ساروج متوجه خواهید شد که از این مدل چسب ساروج در مکانهایی استفاده میشود که باید در برابر آب و مواد شیمیایی نفوذناپذیر باشد؛ مانند استخرها، کارخانههای لبنیات، صنایع غذایی کشتارگاهها و غیره. چسب لاتکس بهعنوان یک افزودنی محسوب میشود که به همراه چسبهای پودری باعث ایجاد انعطاف میشود.
مشخصات چسب لاتکس
- قدرت چسبندگی بسیار بالا برای اتصال بتن یا ملات جدید به بتن یا ملات قدیمی
- قابلیت آببندی و کاهش نفوذپذیری رطوبت
- جلوگیری از بروز ترک و طبله شدن ملات
- مقاومت بالا در برابر سیکلهای ذوب و انجماد
- مقاومت عالینسبت به نیرو خمشی، کششی و مقاومت سایشی
نحوه استفاده از چسب ساروج چگونه است؟
لازم است بدانید که برای استفاده از چسب ساروج به دوغاب نیاز دارید که چسب بتن را به نسبت 1 به 1 با آب ترکیب کنید و یک سوم ترکیب خود را به سیمان یا ملات خود اضافه کنید در صورتی که ملات تشکیل شده 1 کیلوگرم وزن داشته باشد به وسیله آن میتوانید 10 متر مربع را چسب بزنید.
مزایای چسب ساروج
چسب ساروج خصوصیات زیادی دارد که باعث شدهاند این محصول محبوبیت بالایی در میان مردم به دست آورد و کاربردهای زیادی داشته باشد از مزایای چسب ساروج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- اتصال و چسبندگی ملات جدید به ملات قدیمی
- ضد رطوبت و آببندی
- چسباندن سرامیک، کاشی و سنگ به دیوار و کف زمین
- پر کردن ترکهای بتن
- موجود در شکلهای مختلف
- مناسب برای ساخت استخر و آبنما
شرایط نگهداری از چسب ساروج
چسب ساروج را در وزنهای 1، 5، 12 و 20 میتوانید در بازار پیدا کنید نکته مهم درباره انواع چسب ساختمانی ساروج این است که عمر مفید این چسب 6 ماه است یعنی پس از باز کردن پکیج محصول تا 6 ماه فرصت استفاده از آن را دارید و باید دور از تغییرات دمایی و نور آفتاب نگهداری شود.
شرکت های تولید کننده چسب ساروج در ایران
برندهای مختلفی اقدام به تولید این چسب کرده اند، که معمولا محصولات برند های خارجی هزینه بسیار بیشتری دارند و باتوجه به کیفیت بالای تولیدات داخلی می توانید از مدل های رایج و در دسترسی آنها استفاده کنید برند هایی که در ایران به تولید این چسب پرداخته اند شاامل موارد زیر می شوند:
- سرکت سپید گچ ساوه
- شرکت آبادگران
- شرکت تولیدی چسب میزان
- شرکت شیمی ساختمان
نتیجه گیری
در این مقاله از چسب ساروج و انواع چسب ساختمانی ساروج اطلاعاتی برای شما فراهم کردیم تا با آشنایی با برند ساروج بتوانید بهراحتی محصول موردنیاز خود را در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت پیدا کنید و خریدی مطمئن داشته باشید. امروزه این برند به دلیل کیفیت بالایی که دارد متقاضیان زیادی را جذب خودکرده است و رضایت بیشماری را نیز از سوی مردم به دست آورده است.
اگر به دنبال محصولی باکیفیت و جنسی مرغوب هستید میتوانید به سایت ساختمان دات آی آر مراجعه کنید و اطلاعات کافی در این باره به دست آورید.