تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

آشنایی با چسب درزگیر و آب‌بندی کاشی و سرامیک

آشنایی با چسب درزگیر و آب‌بندی کاشی و سرامیک
 
زمان مطالعه: 5 دقیقه

یکی از عوامل ضروری که باعث مقاومت کاشی و سرامیک در برابر رطوبت هوا می‌شود، آب بندی و درزگیری است. آب بندی و درزگیری را از طریق چسب درزگیر کاشی یا چسب آب بندی کاشی و سرامیک انجام می‌دهند.

در ابتدا باید چسب درزگیر کاشی و چسب درزگیر  سرامیک را بشناسیم و بدانیم که چیست و چه کاربردهایی دارد. ما در این مقاله به معرفی چسب آب بندی کاشی و سرامیک، طریقه ی استفاده و ویژگی های این چسب ها می‌پردازیم.

چسب درزگیر کاشی

چسب درزگیر کاشی به دلیل قدرت چسبندگی بالایی که دارند، در برابر رطوبت هوا مقاوم و عایق محکمی برای کاشی هستند.

چسب خمیری درزگیر کاشی یکی از چسب های آماده است و برای استفاده از آن دیگر نیازی به مخلوط کردن با مواد پودری نیست و تهیه ی این نوع چسب درزگیر کاشی از چسب پودری آسان تر است و برای افراد تازه کار و کم تجربه پیشنهاد می‌شود.

از چسب درزگیر کاشی خمیری، همان‌طور که از اسمش پیداست برای چسباندن کاشی ها و سرامیک به سطوح مختلف سیمانی و یا کاشی بر روی کاشی استفاده می‌کنند.

چسب آب بندی کاشی و سرامیک مقاومت و چسبندگی بالایی برخوردار است که از رزین‌های اکریلیک و با استفاده از فناوری های نانو تولید می‌شوند و به دلیل استحکام بالایی که دارد در برابر رطوبت هوا و آب مقاوم است.

چسب درزگیر سرامیک

 چسب درزگیر سرامیک

از چسب درزگیر سرامیک برای آب بندی و درزگیری شکاف های بین کاشی ها استفاده می‌شود. چسب ساختمانی درزگیر سرامیک و کاشی در انواع مختلفی ساخته می‌شوند که هر کس بسته به نیاز خود یکی از آنها را تهیه می‌کند.

می‌توان گفت چسب های درزگیر یک محصول عالی برای چسباندن و پر کردن درز ها و شکاف های بین کاشی ها و سرامیک است و معمولاً درزگیری را با استفاده از روش‌های سنتی مثل ملات آب بندی و پودر های نواری انجام می‌دهند.

 روش های سنتی و قدیمی به دلیل این که بر پایه ی سیمان هستند، مقاومت کمی دارند و با گذشت زمان با شست و شو پاک شده یا از بین می‌روند. بهتر است که برای رفع این مشکل، از چسب درزگیر سرامیک و کاشی استفاده شود.

ویژگی های چسب درزگیر سرامیک

ویژگی های چسب درزگیر سرامیک

چسب درزگیر سرامیک از ویژگی هایی برخوردار است که در زیر تعدادی از این ویژگی ها را برای شما بیان خواهیم کرد.

  1.       مقاوم بالا در برابر آب و قارچ
  2.       طرز مصرف ساده
  3.       مناسب برای انواع کاشی و سرامیک
  4.       تنوع بالا
  5.       سفید رنگ

قیمت چسب درزگیر سرامیک

قطعاً می‌دانید قیمت چسب ها بستگی به کیفیت آن دارد. هرچه چسب درزگیر سرامیک با کیفیت تر باشد، هزینه ی آن هم بیشتر است.  توجه داشته باشید هر چه چسب آب بندی کاشی و سرامیک  کیفیت بالایی داشته باشد مقاوم تر،  مسحتکم تر و با دوام تر است.

طریقه کار با درزگیر کاشی و سرامیک

طریقه کار با درزگیر کاشی و سرامیک

ابتدا برای شروع کار با چسب آب بندی کاشی و سرامیک، باید سطح را از هرگونه آلودگی پاک کنید سپس با کاردک سطح را صاف و یک دست کنید. سپس با کمی آب درز سرامیک ها را بشویید و بعد از آن بین دو تا سه ساعت زمان دهید تا به طور کامل خشک شود. در نهایت بین درز ها، چسب را به گونه ای بریزید که از خط خارج نشوند و 24 ساعت زمان بدهید  تا چسب درزگیر کاشی خشک شود.

نکات مهم برای استفاده از چسب آب بندی کاشی و سرامیک

  1.       نکات مهمی را که باید در هنگام استفاده از چسب آب بندی کاشی و سرامیک رعایت کنید را در زیر شرح داده‌ایم.
  2.       سطح موردنظر کاملاً خشک باشد.
  3.       چسب درزگیر کاشی یا سرامیک حتماً با کاردک خوب مخلوط شود.
  4.       اگر چسب از اطراف درز پخش شود حتماً باید با یک دستمال یا کاردک اضافه‌ها را پاک کنید.
  5. به چسب 24 ساعت زمان  بدهید تا کاملا خشک شود.

معرفی بهترین چسب درزگیر کاشی و سرامیک

معرفی بهترین چسب درزگیر کاشی و سرامیک

یک چسب خوب باید دارای ویژگی هایی باشد که خریدار در بین دیگر چسب ها آن را انتخاب کند. پس چسب خوب چسبی است که فاکتور های زیر را داشته باشد.

  •          پوشش دهی عالی داشته باشد؛ یعنی فضای بین کاشی و سرامیک را پر کند.
  •          یک چسب درزگیر کاشی خوب، چسبی است که بعد از خشک شدن ترک نخورد.
  •          چسب درزگیر سرامیک و کاشی باید در برابر آب و رطوبت مقاوم باشد.
  •          چسب آب بندی کاشی و سرامیک خوب باید در برابر هر نوع مواد شوینده ای سالم بماند.
  •          ضد میکرروب و ضد قارچ باشد.
  •          چسب سیاه و کدر نشود.
  •          با دوام و با کیفیت باشد؛ یعنی طول عمر بالایی داشته باشد.

 

انواع چسب درزگیر کاشی و سرامیک

انواع چسب درزگیر کاشی و سرامیک

 برای این که بتوانید چسب مورد نظر خود را پیدا و خریداری کنید ما برای شما انواع چسب درزگیر کاشی و سرامیک را در ادامه توضیح خواهیم داد، ادامه مطلب را از دست ندهید:

پودر بندکشی

از آن جایی که پودر بندکشی انواع مختلفی دارد باید پودری را انتخاب کنید که با گذشت زمان با دوام بوده و مقاومت بالایی در برابر رطوبت داشته باشد همچنین باید مواردی مانند عدم شوره زدن، عدم تغییر رنگ و کدر شدن را در نظر داشته باشید.

چسب سیلیکون یونیورسال لازیو

چسب درزگیر کاشی سیلیکون یونیور سال سفید لایوز، چسبی سفید رنگ است که چسبندگی بالایی  دارد، در دراز مدت تغییر رنگ نمی‌دهد و مقاومت کششی بالایی دارد. از این نوع چسب درزگیر سرامیک برای پر کردن درز های بین کاشی ها و سرامیک ها و همینطور فضا هایی خالی بین سنگ ها استفاده می‌شود.

چسب سیلیکون سیستا آنتی مولد سفید

چسب سیلیکون سیستا آنتی مولد سفید

از چسب درزگیر سیلیکونی برای آب بندی درز های مخزن و چسباندن شیشه استفاده می‌کنند. این نوع چسب درزگیر سرامیکی  به طور 100 درصد خالص هستند و از ویژگی های آن می‌توان به تأثیرناپذیر بودن در برابر عوامل طبیعی، عدم تغییر ماهیت و تغییر رنگ، مقاوم در برابر آب و عدم ایجاد شوره یا کپک اشاره کرد.

چسب سیلیکونی سیستا ضد کپک بوده و در برابر نور خورشید مقاوم است و یک انتخاب مناسب برای استفاده در قسمت های خارجی ساختمان و محیط های مرطوب مثل حمام و دستشویی است.

کلام آخر

در این مقاله به انواع چسب آب بندی کاشی و سرامیک پرداختیم و ویژگی های هر یک را بیان کردیم تا انتخاب را برای شما آسان‌تر کنیم. متوجه شدید که تنوع چسب درزگیر کاشی و سرامیک بالا است و هر کدام از این چسب‌ها به نحوی برای شما کاربرد دارد.

بهتر است بدانید که شما می‌توانید برای خرید چسب ساختمانی درزگیر سرامیک و کاشی  در بهترین کیفیت از طریق سایت ساختمان دات ای آر اقدام کنید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display