آشنایی با بهترین برند چسب کاشی ساختمانی به شما کمک میکند تا انتخاب بهتری داشته باشید و نسبت به هزینهای که میکنید محصولی با کیفیت خریداری نمایید. چسب ساختمانی کاشی نوعی سیمان پلیمیری است که به دلیل کیفیت بالا و چسبندگی زیادی که دارد در مقایسه با ملات سیمان بسیار کاربردی تر است؛ به این صورت که شما در زمان کم و بدون هیچگونه ریخت و پاشی میتوانید کار خود را انجام دهید. در این مقاله به آشنایی با بهترین برند چسب کاشی، ویژگیهای بهترین چسب کاشی و مزایا و معایب چسب کاشی ساختمانی میپردازیم.
انواع چسب کاشی کدام است؟
چسب کاشی انواع متفاوتی دارد دو مدل از آنها چسب پودری و خمیری است. این چسبها برای چسباندن کاشی و سرامیک به سطوح صاف و چسباندن کاشی به کاشی استفاده میشوند که به صورت کیسههای آماده در بازار به فروش میرسند؛ در واقع از این چسبها برای چسباندن کاشی بر روی دیوارها، کف استخر و... استفاده میشود به همین دلیلبرایآشنایی با بهترین برند چسب کاشی ساختمانی میتوانید کیفیت کارهای ساختمانی خود را بالا ببرید.
چسب کاشی خمیری
باید بدانیدچسب کاشی خمیری ویژگی های بهترین چسب کاشی را دارد؛ زیرا دارای کشسانی و انعطافپذیری بالایی است. علاوه بر این ویژگیها چسب خمیری ضد آب بوده به همین دلیلاستفاده آن برای چسباندن کاشی، سنگ و سرامیک میتوان از آن در کاشی سرویس، حمام و حتی دیوار استخرها استفاده کرد.
چسب کاشی پودری
میتوان گفت آشنایی با بهترین برند چسب کاشی باعث میشود شما از معایب و مزایای چسب کاشی نیز اطلاعات زیادی داشته باشید. از چسب کاشی پودری نیز میتوان در سطوح مختلف استفاده کرد و تنها اختلاف آن با چسب خمیری این است که برای آماده سازی آن به آب نیاز دارید. این چسبها در محیطهای آزمایشگاهی، مراکز خرید، پارکینگها، سالنهای زیبایی و.... استفاده میشوند.
چسب زرینی واکنشگرا
این چسب همانطور که از نامش پیداست از مخلوط یک یا چند جززرین مصنوعی، افزودنیهای آلی ساخته میشود. از این چسبها به دلیل کیفیت بالا و کاربردهای زیادی کهدارندتوانستهاند جایگزین قیر و عایقهای سنتی شوندو همچنین این چسب دارای قابلیت تغییر شکل و غیره است. اطلاع کافی از مزایا و معایب چسب کاشی زرینی به شما برای انتخاب بهتر چسب کمک میکند.
مزایای استفاده از چسب کاشی
همانطور که میدانید آشنایی با بهترین برند چسب کاشی ساختمانی به شما در شناخت مزایا و معایب چسب کاشی نیز کمک میکند در این قسمت از مزایای چسب کاشی برایتان میگوییم. دلایلی که باعث محبوبیت یک دسته از این چسبها میشود موارد زیر است:
- قابلیت ضد آب بودن
- امکان انجام کار روی بتن
- اتصال مصالح با استحکام بالا
- قابلیت کارکردن بر روی سطوح انعطاف پذیر
- اتصال شیشه به ویژه روی بسترهای صاف
- کاشیکاری با چسب روی موزاییک های قدیمی
- به دلیل چسبندگی زیادی که دارد به مقدار کمتری از مصالح دیگر استفاده میشود.
معایب استفاده از چسب کاشی
در توضیحات از مزایای چسب کاشی برایتان گفتیم؛ اما باید بدانید این چسبها علاوه بر مزایایی که دارند دارای معایب زیادی نیز هستند که شامل موارد زیرمیشوند.
- بعد از باز کردن بستهبندی این چسبها باید به سرعت از آن استفاده کنید؛ زیرا به سرعت خشک میشوند.
- اگر چسب در جایاشتباه و به صورتنادرستی زده شود نمیتوانید آن را جدا کنید و راهی جز شکستن کاشی یا سرامیک ندارید.
- یکی از عیبهای دیگر این چسبها قیمت بالای آنها است که به دلیل کیفیت بالایی که دارند بسیار مورد استفاده قرار میگیرند.
- برای چسباندن کاشی و سرامیک اکثرا از این چسبها استفاده میشود؛ اما برای استفاده در دیوار انتخاب مناسبی نیستند و کارایی چندانی ندارند.
عوامل مؤثر در استحکام کاشی و سرامیک چیست؟
استحکام و مقاومت چسب کاشی به عوامل مختلفی از جمله نوع چسب، فشار بار، تهیه و آماده سازی سطح، اندازه کاشی یا سرامیک، دما و شرایط محیط و.... بستگی دارد. اگر بخواهیم اطلاعاتی از مزایا و معایب چسب کاشی به شما بدهیم میتوانیم به کم یا زیاد بودن عوامل بالا اشاره کنیم. آشنایی با بهترین برند چسب کاشی ساختمانی و ویژگیهای بهترین چسب کاشی کمک میکند که شما با توجه به بودجه خود بهترین برند چسب کاشی را انتخاب کنید.
چسب کاشی ضد آب چگونه است؟
یکی از ویژگیهای بهترین چسب کاشی ضد آب بودن آن است که بسیارمورد توجه است؛ بعضی سطوح قابلیت جلوگیری از نفوذ آب را ندارند و در این شرایط استفاده از چسب ضد آب بسیار ضروری میشود. چسب کاشی ضد آب به طور معمول برای استفاده در پلیمرهای پی وی سی ساخته میشود که مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب دارد. ناگفته نماند از این چسبها در حمام، آشپزخانه و استخرها نیز استفاده میشود. از مزیت های چسب کاشی ضد آب میتوان به موارد زیراشاره کرد.
- چسبندگی بالا
- طول عمر بالا
- ضد آب
- دارای استاندارهای مناسب
- مقاومت در برابر ضربه
بیشتر بخوانید: چسب ساختمانی چیست؟
بهترین مارک چسب سرامیک کدام است
تا اینجا از ویژگیهای بهترین برند چسب کاشی برایتان گفتیم؛ امروزه در کشور برندهای گوناگون و مختلفی وجود دارد که اکثر آنها به شدتبا کیفیت هستند و استحکام بالایی دارند. از مزایا ومعایب خرید چسب ساختمانی کاشی برایتان گفتیم و جالب است بدانید برندهای هنکل، ویترا، پروسر و تایل کمترین معایب را داشتهاند و جزء بهترین برند چسب کاشی محسوب میشوند. خوب است بدانید شما میتوانید این محصول را بهصورت عمده و با قیمت ارزان تری خریداری نمایید.
نتیجه گیری
در این مقاله به آشنایی با بهترین برند چسب کاشی ساختمانی پرداختیم و اطلاعتی درباره مزایا و معایب چسب کاشی در اختیارتان قراردادیم همچنین راجع به ویژگیهای بهترین چسب کاشی توضیحاتی برای شما دادهایم. برای خرید چسب کاشی در بهترین کیفیت میتوانید باقیمتهای مختلفی در فروشگاههای متفاوت پیدا کنید؛ اما چسبهایپودری یا خمیری کارایی بیشتری برایتان دارند. ایران در چندین سال اخیر توانسته برندهای با کیفیت و معتبری تولید کند و رتبههای خوبی نیز به دست آورد. برای خریداری بهترین مارک چسب کاشی با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت میتوانید به سایت ساختمان دات آی آر مراجعه کنید.
سوالات متداول
از کدام پرایمر استفاده کنیم بهتر است؟
باید از پرایمر های اکریلیک و شیری یا سفید رنگ که بویی مشابه رنگ دارند استفاده کنید زیرا بسیاری از پرایمر های موجود در بازار مناسب برای این کار نیستند. حتما دقت داشته باشید که پرایمر را از مکان معتبر تهیه نمایید.
مقدار آبی که لازم است برای هر پاکت کاشی؟
بسته به نوع و مقدار کاشی ها میزان آب مصرفی متفاوت است که بر روی خود بسته کاشی ها ذکر شده است. اصولا برای یک پاکت کاشی 25 کیلویی 6/7 لیتر آب لازم است.
نوع کشیدن و اجرای چسب کاشی بر روی سطح چگونه باید انجام شود؟
اصولا توصیه می شود ماله شانه ای را به صورت دورانی حرکت ندهید و آن را در یک جهت عمودی و یا افقی بکشید. در ماله کشی کاشی های بزرگ بهتر است پشت کاشی و سطح به نوعی چسب زده شود تا عمود برهم قرار بگیرند.
چگونه می توان چسب کاشی را هم زد؟
برای اینکار توصیه میشود حتما از میکسر برقی استفاده کنید و در جریان هم زدن انقدر این کار را ادامه دهید تا ذره های هم نزده چسب در آن دیده نشود و این کار را تکرار کنید تا از مخلوط شدن کامل آن مطمئن شوید.
در صورت پایین بودن دمای محیط (سرد بودن هوا) چگونه از چسب کاشی استفاده کنیم؟
در صورت سرد بودن هوا چند نکته وجود دارد که باید به آنها توجه کنید: حتما با وسیله ای محیط اطراف را ببندید تا از وزش باد جلوگیری کنید، از وسایل گرمایشی جهت گرم کردن و بالابردن دمای محیط استفاده کنید و از آب گرم برای تهیه ملات استفاده کنید. کار را در هنگام میانه روز که دمای محیط بیشتر است انجام دهید.