تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

نمای ساختمان دو طبقه با طراحی مدرن و کلاسیک

نمای ساختمان دو طبقه با طراحی مدرن و کلاسیک
 
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

در ساختمان سازی طراحی نمای شیک و زیبا برای ساختمان اهمیت زیادی دارد و باعث افزایش ارزش مادی ساختمان نیز می‌شود. اگر قصد طراحی نمای ساختمان دو طبقه را دارید باید به این امر توجه و دقت بیشتری داشته باشید. به منظور طراحی نمای ساختمان دو طبقه می‌توانید از سبک‌های کلاسیک یا مدرن استفاده کنید. انتخاب سبک دلخواه به سلیقه‌ی خودتان بستگی دارد.

نمای ساختمان دو طبقه

به منظور طراحی نمای ساختمان دو طبقه از ترکیب دو یا چند مصالح ساختمانی با رنگ‌های مختلف استفاده می‌شود. این کار باعث جلوه دهی بیشتر به نمای ساختمان می‌شود. نمای ساختمان کلاسیک و رومی از نما‌های پرطرفدار برای ساختمان‌های دو طبقه هستند. در ادامه به بررسی نمای ساختمان‌های رومی و کلاسیک می‌پردازیم.

نمای ساختمان دو طبقه رومی

اگر می‌خواهید نمای ساختمان ظاهری زیبا با جلوه دهی بیشتر داشته باشد به شما استفاده از سبک رومی را پیشنهاد می‌کنیم. برای ساخت نمای ساختمان دو طبقه با سبک رومی باید هزینه‌ی زیادی را خرج کنید. پس اگر بودجه‌ی کافی دارید اقدام به ساخت نمای ساختمان رومی کنید.نمای ساختمان رومی، نمایی لوکس و مدرن است که امروزه مورد استقبال بسیاری از افراد قرار گرفته است. اگر می‌خواهید خانه‌ای زیبا و منحصر به فرد داشته باشید و اگر توان پرداخت هزینه سنگین ساخت آن را دارید به شما طراحی و ساخت خانه با نمای رومی را پیشنهاد می‌کنیم.

نماس ساختمان دو طبقه

نمای ساختمان دو طبقه ساده

نمای ساختمان دو طبقه را می‌توانید با مصالح و متریال مختلفی مانند سنگ، چوب، آجر، کامپوزیت و... طراحی کنید. نمای برخی از ساختمان‌های جدید با استفاده از کامپوزیت ساخته می‌شود. کامپوزیت به دلیل اینکه باعث زیباسازی هر چه بیشتر نمای ساختمان می‌شود، مورد توجه بسیاری از معماران قرار گرفته است.

طراحی ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از آجر

به منظور طراحی نمای ساختمان دو طبقه ساده از متریال ساده استفاده می‌شود و آجر نیز جزء این متریال می‌باشد. ساخت نمای ساختمان با استفاده از آجر هزینه‌ی کمتری دارد و اگر بودجه‌ی کمتری دارید به شما طراحی نمای ساختمان دو طبقه ساده با آجر را پیشنهاد می‌کنیم. نمای ساختمان دو طبقه آجری نقش زیادی در ایجاد عایق حرارتی ساختمان دارد. نمای ساختمان آجری دارای مقاومت و استحکام زیادی نیز می‌باشد، چون در ساخت نمای ساختمان از آجر‌های مقاوم و مستحکم استفاده شده است. از ویژگی نمای ساختمان آجری می‌توان به مقاومت و طول عمر بالا، عایق صوتی و حرارتی بودن اشاره کرد.

طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

برای طراحی نمای خارجی ساختمان دو طبقه با تراس، ابتدا باید طرح کلی ساختمان به همراه ابعاد و ارتفاعات آن را تعیین کنید. سپس می‌توانید جزئیاتی مانند تعداد و اندازه پنجره‌ها، درب‌ها، سقف و دیگر عناصر داخلی و خارجی را مشخص کنید.برای نمای خارجی، شما می‌توانید از جنس‌های مختلف مواد ساختمانی مانند سنگ، آجر، سفال، شیشه و... استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از نوع و شکل پنجره‌ها و درب‌ها برای تأثیرگذاری بر نورپردازی و دید بیرون استفاده کنید.

در نهایت، با استفاده از نرم‌افزارهای مدلسازی سه بعدی، می‌توانید نمای ساختمان دو طبقه تراس دار را به صورت دقیق و با جزئیات طراحی کنید و با دیدن آن، مشتریان خود را راضی کنید.
همچنین در نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، می‌توانید عناصری مانند گلدان‌ها و نورپردازی‌های مختلف را در نزدیکی تراس و بالکن دیده و از آن‌ها استفاده کنید.

طراحی نمای ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از سنگ

از انواع سنگ مرمر، تراورتن و... برای طراحی نمای ساختمان دو طبقه استفاده می‌شود. اگر سبک کلاسیک را برای طراحی نمای ساختمان انتخاب کرده‌اید و هزینه‌های آن ندارید به شما استفاده از سنگ تراورتن را پیشنهاد می‌کنیم.

خانه‌هایی در طراحی نمای آن‌ها از سنگ استفاده شده درای جلوه و شکوه بیشتری هستند و هزینه بسیاری را برای ساخت ایجاد می‌کنند

نمای بیرونی ساختمان دو طبقه

طراحی نمای ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از شیشه

یکی از متریال‌هایی که امروزه در صنعت ساختمان‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، شیشه است. اگر می‌خواهید ساختمانی با سبک مدرن بسازید، انتخاب نمای شیشه‌ای گزینه‌ی مناسبی است. نمای شیشه‌ای را می‌توان با سنگ، کامپوزیت و...نیز ترکیب کرد. از مزایای طراحی نمای ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از شیشه می‌توان به عایق صوتی و حرارتی بودن اشاره کرد.

طراحی نمای ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از چوب

یکی دیگر از متریال‌های مورد استفاده برای ساخت نمای ساختمان دو طبقه، چوب است. نمای ساختمان‌های ساخته شده از چوب دارای استحکام بالایی بوده و عایق بسیار قویی در مقابل صدا هستند. به منظور ساخت نمای ساختمان دو طبقه چوبی از چوب ترموود نیز استفاده می‌شود

چوب ترموود دارای مقاومت‌ زیاد است و در شرایط آب و هوایی مختلف، در برابر حرارت و پوسیدگی مقاومت زیادی دارد.

نمای دو طبقه

طراحی نمای ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از سرامیک

نمای برخی از ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از سرامیک ساخته شده است. نمای ساختمان‌های دو طبقه سرامیکی دارای تنوع طرح و رنگ هستند. از ویژگی‌هایی نما‌های ساختمان دو طبقه سرامیکی می‌توان به مقاومت‌پذیری و استحکام زیاد این ساختمان‌ها اشاره کرد. همچنین، ساختمان‌های دو طبقه ساخته شده از سرامیک دارای ویژگی‌هایی مانند عایق صوتی و حرارتی بودن هستند. اگر بودجه‌ی کمتری دارید، می‌توانید ساخت نمای ساختمان با سرامیک را انتخاب کنید. ساخت نمای ساختمان با سرامیک نیاز به صرف هزینه‌ی کمتری دارد.

طراحی نمای ساختمان‌های دو طبقه با استفاده از کامپوزیت

نمای ساختمان‌های مدرن با استفاده از مصالحی مانند کامپوزیت ساخته می‌شود. کامپوزیت جزء مصالحی است که در برابر حرارت مقاومت‌پذیری زیادی دارد و باعث زیبایی و جلوه دهی بیشتر ساختمان نیز می‌شود.

طراحی نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک

برای طراحی نمای ساختمان دو طبقه کلاسیک می‌توانید از طرح‌های مختلف استفاده کنید. در طرح کلاسیک، اغلب از خطوط ساده و شیب‌دار برای طراحی نمای ساختمان استفاده می‌شود. نمای کلاسیک دو طبقه ممکن است شامل پشت بندی بلند، پایه های ثابت و ستون‌های عمودی با یک الگوی تکراری و دقیق باشد. این ستون‌ها به عنوان پشتیبانی برای سقف و طبقات بالا عمل می‌کنند. همچنین، می‌توانید از نمای چوبی برای طراحی ساختمان استفاده کنید. در این نوع طراحی، از جنس چوب برای سازه استفاده می‌شود و اجزای آن به صورت قابل توجهی به نمای ساختمان می‌آید. به طور کلی، برای طراحی نمای ساختمان دو طبقه بهتر است با یک معمار حرفه‌ای مشورت کنید تا بتوانید طرحی را پیاده کنید که به نیاز‌های شما و محل ساختمان مناسب باشد.

کلام آخر

نمای ساختمان قسمتی از آن است که تاثیر بسیاری بر روی زیبایی و قیمت ساختمان دارد، با استفاده از متریال‌های مناسب می‌توان هم در هزینه‌ها صرفه جویی کرد و هم ساختمان خود را به خوبی در برابر صدا و سرما عایق کنیم.

پیشنهاد می کنیم مقاله نسبت شن و ماسه در بتن چه قدر است؟ را مطالعه کنید.

برای اطلاع از خرید و قیمت سیمان سفید با شماره ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳ فروشگاه ساختمان  تماس بگیرید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display