تماس با ساختمان ۰۲۱۲۲۰۳۷۳۳۳
ساعت پذیرش سفارش شنبه تا چهارشنبه ۱۰ الی ۱۶

رادیاتور پنلی چیست؟ آشنایی با مزایا و معایب آن

رادیاتور پنلی چیست؟ آشنایی با مزایا و معایب آن
 
زمان مطالعه: 5 دقیقه

یکی از انواع رادیاتورها که در محیط ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد رادیاتور پنلی است. این سیستم گرمایشی کاربرد های گوناگونی دارد؛ رادیاتورها در ساختمان های مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد. از مهم ترین مزایای رادیاتور پنلی میتوان به مقاومت بالایی که دارد اشاره کرد؛ این محصول جز یکی از ضروری ترین تجهیزات ساختمان ها محسوب می شود. امروزه به علت بالابردن ایمنی و صرفه‌جویی در انرژی استفاده از این نوع سیستم‌های گرمایشی در حال افزایش است. رادیاتورها انواع متفاوتی دارند؛ اما کاربرد همهٔ آن‌ها یکسان است و فقط از لحاظ ظاهری با یکدیگر متفاوت هستند. در ادامه مقاله با مزایای رادیاتور پنلی، عملکرد، ویژگی‌ها و معایب رادیاتور پنلی آشنا می‌شوید.

ویژگی های رادیاتور پنلی

رادیاتور پنلی سفیدرنگ در سایز کوچک

  1.      به دلیل استفاده از رادیاتور و شوفاژ در ساختمان‌ها این نوع رادیاتورها بسیار پرکاربرد به‌حساب می‌آید.
  2.      رادیاتور پنلی به‌وسیله پنل‌ها و کانکتورهایی که دارند به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند که از جمله این رادیاتورها می‌توان به طرح تک پنلی، دو پنلی، تک پنلی تک کانکتور و غیره اشاره کرد.
  3.      رادیاتور با افزایش میزان پنل‌ها ارتباط مستقیمی دارد و گرما را به سطوح بالاتری انتقال می‌دهد.
  4.      از معایب رادیاتور پنلی در نوع تک پنلی می‌توان گفت که طول عمر کمتری به نسبت دیگر رادیاتورهای پنلی دارند.
  5.      رادیاتور پنلی در ابعاد و سایزهای متفاوت تولید می‌شود و در محیط‌های کوچک کاربردهای بسیار زیادی به نسبت محیط‌های بزرگ‌تر دارند.
  6.      برای انتقال گرما در محیط خانه استفاده می‌شوند و همچنین سبب جدایی گرما از سطح دیوار به فضای ساختمان می‌شود.
  7.      رادیاتور پنلی از فولاد تولید شده و مقاومت بسیار بالایی دارد.
  8.      یکی از مزایای رادیاتور پنلی تولید گرما تا تقریباً 2000 کیلوکالری است.
  9.      این سیستم گرمایشی دارای سطح صاف و همواری است و قسمت کوچکی از فضا را اشغال می‌ کند.
  10.                      این نوع سیستم‌ها برای ایجاد گرما در محیط ساختمان‌ها ایجاد شده‌اند و باید دقت داشت که هنگام نصب از افرادی کمک بخواهید که اطلاعات و مهارت کافی راجع به این محصول داشته باشند.

عملکرد و اجزای رادیاتور پنلی

رادیاتورها از فلز و فولاد تهیه شده‌اند؛ زیرا فلز به دلیل قدرت رسانایی، حرارت را به بهترین روش ممکن در محیط ساختمان پخش می‌کند. حالت چین‌خوردگی ای که در بدنه رادیاتور وجود دارد، رسانا بودن بدنه را بسیار زیاد کرده سپس مقدار برخورد با هوا را افزایش می‌ دهد و انتقال گرما را به‌راحتی آسان می‌کند. تعدادی نوار فلزی در بخش پشت رادیاتور وجود دارد که دلیل استفاده از این نوارها افزایش مقدار فاصله بین زمین و بدنه رادیاتور پنلی است.

طرز کار رادیاتور

رادیاتور طوسی

جالب است بدانید وسیله‌ای به نام کنسانتره در رادیاتور وجود دارد که به گرم‌ شدن محیط کمک می‌کند. کارکرد رادیاتور به این صورت است که از حرارتی که در آب وجود دارد برای گرم‌ شدن فضای خانه کمک می‌گیرد؛ آبی که حرارت بالا دارد طی یک‌ چرخه حرارت را به قسمت بیرونی انتقال میدهد؛ به عبارتی کانکتور، قسمت خارجی رادیاتور پنلی را گرم کرده و حرارت لازم را به محیط بیرون منتقل می‌کند.

باید بدانید که رادیاتور، آب گرم خارج شده از موتورخانه یا پکیج را طی یک فرایند، حرارت و گرما را در ساختمان پخش می‌کند؛ باید توجه داشت که هرچقدر تعداد کانکتور و پنل‌ها در رادیاتور بیشتر باشد، حرارت و گرما به‌ صورت مناسبی پخش می‌شود به همین دلیل از نظر برخی افراد رادیاتور سه پنلی سه کانکتور جز بهترین نوع رادیاتور است.

مزایا و معایب رادیاتور پنلی

رادیاتورها یکی از محصولات مهم و کاربردی در اجزا ساختمانی محسوب می‌شوند؛ در توضیحات زیر راجع به معایب رادیاتور پنلی و مزایای این محصول برای شما توضیحاتی ارائه کرده‌ایم.

مزایا

  •         با استفاده‌ کردن از رادیاتور در مصرف انرژی گرمایی صرفه‌جویی می‌شود.
  •         پنل‌های رادیاتور که بر روی دیوار متصل می‌شوند به عبارتی کارکرد عایق را دارند.
  •         مدل و طرح رادیاتور پنلی اغلب به‌صورت فشرده هستند تا در محیط‌های کوچک هم مورداستفاده قرار بگیرند.
  •         یکی از مزایای رادیاتور پنلی این است که میزان آب کمتری برای تولید گرما استفاده می‌شود.
  •         پمپی که در سیستم رادیاتور وجود دارد کاربرد بسیاری داشته و باعث دوام بالا و مقاومت بسیار زیاد سیستم گرمایشی می‌شود.
  •         رادیاتور به این دلیل که میزان انرژی کمتری را مصرف می‌کند باعث صرفه‌جویی در هزینه‌ ها می‌شود و این موضوع از دیگر مزایای رادیاتور پنلی است.
  •         حرارت و گرمایی که از رادیاتور به محیط ساختمان منتقل می‌شود به صورتی نیست که فضای ساختمان را آلوده کند.
  •         پخش حرارت و گرما به‌ صورت یکدست و یکپارچه باعث می‌شود که رادیاتور پنلی به‌ شدت جز پرطرفدارترین سیستم‌های گرمایشی است.
  •         عملکرد رادیاتور به صورتی است که طی یک‌ چرخه هوای سرد توسط پنل‌ها ذخیره شده و هوای گرم را به محیط خارجی انتقال می‌دهد.
  •         از مهم‌ترین مزایای رادیاتور پنلی ضمانت‌های این محصول است که مدت‌زمان زیادی کارایی دارند.
  •         نصب این سیستم‌ها به‌ راحتی قابل‌ انجام است؛ اما برای اینکه به مشکل برنخورید از افرادی که مهارت لازم را دررابطه‌ با این محصول دارند، کمک بگیرید.

معایب

رادیاتور سفید

در توضیحات بالا از ویژگی‌ها و مزایای خرید رادیاتور پنلی صحبت کردیم؛ اما این محصول علاوه بر مزایای منحصربه‌فردی که دارد، دارای معایبی هم است که در ادامه به چند مورد از معایب رادیاتور پنلی اشاره می‌کنیم.

رادیاتور پنلی به دلیل اینکه از فولاد و فلز تهیه شده ممکن است سوراخ شود پس باید توجه داشت که این مسائل موجب نشتی سیستم شده و لازم است رادیاتور کاملا تعویض کنید؛ همچنین این سیستم گرمایشی مقاومت بسیار پایینی در برابر فرایند شیمیایی داشته و ممکن است آسیب ببیند.

نکات مهم در باره رادیاتور پنلی

در هنگام خرید رادیاتور پنلی باید به نکات زیادی دقت داشته باشید تا بتوانید گزینه درست و مناسبی با توجه و ابعاد ساختمان خود انتخاب کنید و ضرر مالی نکنید. در ادامه نکاتی را برای اطلاعات شما جهت خریداری از این محصول قراردادهایم:

  1.     هنگامی که می‌خواهید رادیاتور را انتخاب کنید باید به ابعاد و اندازه فضای خانه خود توجه بسیاری داشته باشید.
  2.     پیش از انتخاب هر نوع رادیاتور باید حتماً مقدار فاصله لوله‌های بالا و پایین سطحی که می‌خواهید آن را نصب کنید اندازه‌گیری کنید.
  3.     حتماً باید دقت کنید که در اطراف رادیاتور فضای کافی برای جریان هوا وجود داشته باشد.
  4.     خوب است بدانید که در فضاهای بزرگ بهتراست از چند رادیاتور پنلی کوچک به‌جای یک رادیاتور بزرگ استفاده کنید.

نتیجه گیری

نوشته بالا دررابطه‌ با مزایای رادیاتور پنلی بود که درباره ویژگی‌ها و مزایا و معایب این محصول صحبت کردیم. باید توجه داشته باشید که هنگام نصب رادیاتور پنلی، فاصله رادیاتور با اجسام دیگر مانند مبل یا تلویزیون حفظ شود؛ باید بدانید که قراردادن قفسه‌ در قسمت بالای سیستم، انحرافی در جریان گرما ایجاد می‌کند؛ همچنین نبودن هماهنگی و یکدست بودن گرما در بخش‌های متفاوت سیستم ممکن است به این منظور باشد که هوا در درون رادیاتور حبس شده باشد؛ برای جلوگیری از این موضوع هواگیری این دستگاه به‌ شدت ضروری است.

در توضیحات بالاعلاوه بر مزایا راجع به معایب رادیاتور پنلی صحبت کردیم؛ برای اینکه خرید مناسب و درستی داشته باشید باید حتماً در انتخاب فروشگاه یا سایت خرید دقت کنید. می‌توانید برای خرید و سفارش رادیاتورهای پنلی در عالی‌ترین کیفیت به سایت ساختمان دات آی آر مراجعه کنید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید
فیلترها
Sort
display